17.6.2008

Portfolio!

Eilen kävin haastattelussa työharjottelupaikkaa varten ja sain sen! Jeij. Tosi hyvä juttu, oon iloinen vaikka luvassa onkin vain palkatonta harjottelua. Saan siitä kuitenkin työkokemusta ja mikä parasta, oma alan kokemusta. Paikka on suomalainen vaatetusalan yritys :) Tilanne oli jännittävä, mutta ihan mukava. Ehkä parasta oli kuitenkin se, että esittelin ensimmäisen kerran portfoliotani kenellekään ja sain siitä vielä positiivista palautetta. Oon jotenkin ajatellut, että oon ihan total loser, mutta sainkin palautetta että mulla on vahva oma kädenjälki ja hyvä portfolio.
Iloinen olen pelkästään jo siitä, että sain viimeinkin portfolioni tehtyä, olen kuitenkin miettinyt sitä jo niin pitkään. Tämä on nyt kuitenkin vasta ensimmäinen versio, tulevaisuudessa aion päivittää hommaa uusilla jutuilla ja korkeatasosemmilla tuotekuvilla. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.

Tässä todistusaineistoa... portfolioni on siis ihan perus A3-kokoinen mustakantinen muovitaskukansio, jossa on kooste muutamista koulutöistä, REDroi-mallistoista, kilpailutöistä, NRJ FA-työstä ja lisäksi kooste takkiproggiksesta ja uutta tuotantoa oleva paperinukke...
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I hope here's something for you:
Ping Desktop / Laptop Wallpapers
http:/screenfonds.blogspot.com/
Peter Ingestad, Solna

Nelliina kirjoitti...

Onneksi olkoon, tosi kiva juttu :)