8.2.2009

Vaateunia ja vaateunelmia (and some obsessions too)

Olen viime aikoina nähnyt outoja unia. Tänä aamuna, juuri ennen heräämistä olin shoppailemassa. Kello oli 20:40 ja minulla 20 min. tehokasta aikaa. Katselin jotain alennettuja tuotteita, joiden perusteella tie vei minut KappAhliin. Unessani kyseinen liike näytti aivan eriltä, enemmän boutique-tyyppiseltä, se oli kauniisti sisustettu ja siellä oli hienoja, vähän erikoisempia juttuja. Harkitsin frillahelmaisia neulemekkoja (mustana, pinkkinä, turkoosina!), mutta koska aikaa oli enää niin vähän, aloin hätiköidä ja katsella paniikissa ympärilleni. Löysin aivan todella hienon, ruusukuvioisen asian, joka osoittautui mekoksi. Mekko oli valkoisella pohjalla, sinisiä ohuita raitoja olevaa yöpaita-mallia, johon oli ristipistotyön tavoin kirjailtu punakuvioisia ruusuja. Kädessäni oli myös jokin kirjava, kukallinen mekko... minun piti laittaa ne takaisin rekkiin ja jatkaa matkaa (jos ehtisin käydä vielä muuallakin), mutta KappAhlin myyjillä oli ongelmaa tangon kanssa, jota he sovittelivat paikalleen. Sanoin miesmyyjälle "Laitan tämän mekon tähän, kun se oli siitä rekistä" ja jatkoin matkaa. Poistuessani liikkeestä mietin, että josko neulefrillamekosta oli saanut muokattua samanlaisen Frech Connectionin boleron, kuin Laura de Lillellä.

Herättyä oli pakko käydä kurkkaamassa KappAhlin nettisivuilla, millaista tarjontaa siellä on. No, ikävä kyllä en löytänyt kyseisiä juttuja. Unohdin muutenkin taas nettishoppailuhaaveilemaan... vaatekokoelmani kaipaisi hieman updating, mutta olen todennut että juuri nyt en jaksa innostua "tämän hetkisistä" jutuista. Kaupoissa kierrellessä en löydä oikein mitään kivaa, ja harva on niin kivaa että raaskin siihen vähiä rahojani tuhlata.

Muutamia juttuja kuitenkin löysin, joista pidin. Gina Tricotilla oli pari kivaa perusprinttipaitaa. Tykkään pelikorttijutuista, ja herttakuningatar -paita vois olla hauska. "I love secrets"-paita olisi todella passeli, koska en kestä mitään salajuttuja, ja olen aina pakahtua uteliaisuudesta. Tästä syystä kaverini kiusaa minua jatkuvalla syötöllä, tehden lähes jokaisesta asiasta "salaisen". Harmaa trikoolörppäjuttu on myös "niin minua", malliltaan ja tietty nuo piirretyt naishahmot! Tuommoisista mustista housuista tykkäisin myös, mutta tuo housujen malli ei taida tykätä minusta :/

Hennesiltä en löytänyt oikein mitään... tatska-aiheinen neuletakki vois kuitenkin olla ihan kiva. Leopardipusero on nätti, mutta noi hihat ja mun kädet... :[ Tuolloinen musta neulebolero löytyy jo, tosin siinä on hieman lurexia seassa. Se on vuodelta 2006 ja hassua, että sama malli on otettu uudelleen tuotantoon. Nyt olis kuitenkin eri värejä saatavilla... Ruutupaitamekosta olen haaveillut jo jonkin aikaa, mutta sen voisi toteuttaa helposti itse.

Unimaailman ihmeiden lisäksi mielessäni on muutamia asioita, joita mietin jatkuvasti ja olen kehittänyt kummallisia pakkomielteitä... mistä nää oikein tulee?

Elloksella törmäsin sevarihenkisiin farkkuhaalareihin, ja mietin että ne olis melkein pakko nyt saada. Farkkuhaalareista olen haaveillut jo kauan... tosin en tiedä kuinka jäätävältä juuri nuo näyttäis päällä, mutta ainakin saisi hyvät naurut :D :D

Ihan käsittämätöntä on taas se, että olen muutaman viime päivän aikana selannut huuto.netiä ETSIEN kasarihenkistä, kivipestyä/klooripestyä farkkukassia, reppua tai mieluiten PUTKIKASSIA. AND WHAT THE HELL, kun naputtelin tarvittavat sanaset rakkaimpaani eli googleen, sain vastaukseksi että American Apparelilla olisi juuri täsmälleen sellainen!

Ruutuhousuja olen taas rakastanut aina, lapsesta asti ja elin onneni kukkuloilla 1996 vuoden alkusyksystä kun ruutuhousut olivat kovinta huutoa. Minulla oli itsetehdyt, kelta-mustat. My God, ne oli mageet!!!!!! Niiden kanssa käytin korkeakorkoisia Ten points- solkinilkkureita ja mustaa lyhyttä neuletta. Edellisen kerran käytin ruutuhousuja 2000-luvun alkupuolella, jota paras kaverini muistelee yhä kauhulla. En voi käsittää miksi, koska ruutuhousut on vaan hienot. Joten ajattelin että aika voisi taas olla kypsä ruutiksille. Mutta nekin voisin tehdä itse.

Ja viimeisenä: olen miettinyt, että pitäisi saada khakivihreät reisitaskuhousut. En voi käsittää miksi ja tunnustan tämän jopa vähän häpeillen. Mutta ne kummittelevat tämän tästä mielessä (khakivihreät reisarit kesäksi!!!!), joten taidan antaa jossain vaiheessa periksi.


Ei kommentteja: