27.4.2009

Tattooed

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
MÄ TEIN SEN!!!

Heikkohermoisimmat älkää pelästykö mun rumaa jalkaa, mutta saan vihdoinkin paljastettua salaisuuden, joka mulla on ollut kuukauden päivät: kävin ottamassa tatuoinnin!Kuva punoittaa vielä kovasti, mutta you get the point. On ollut ihan kamalaa pitää salaisuutta yllä, en kertonut kenellekkään. Olen niin kauan halunnut tatuointia ja halusin, että se on täysin mun oma juttu - ihan sama mitä kukaan ajattelee. Lähes kuukausi sitten tiedustelin maililla, että mitä maksaisi jne. ja olin ratkaisun edessä, kun vastaan tuli peruutusaikoja tältä viikolta. Ajattelin, että nyt tai ei koskaan!
Valitsin kirsikan kukan siksi, että olen aina tykännyt niistä kovasti, se on kaunis ja feminiininen juttu. Kun tein päätöstä aiheesta, googlailin ja selvisi, että kirsikankukkaan liitetään paljon symbolisia merkityksiä: se edustaa mm. naisellista kauneutta ja seksuaalisuutta sekä liitetään myös feminiiniseen voimaan. Tämä tuntui ihan hyvältä jutulta, lisäksi pidin siitä että aihe on myös klassinen. Tein vähän omaa luonnosta ja otin pari ideakuvaa, mutta annoin tatuoijalle vapaat kädet tulkita aihe omalla tavallaan. Ja olen ihan supertyytyväinen lopputulokseen, siitä tuli sellainen kuin halusinkin! Toive oli, että kuvassa näkyisi "kädenjälki" ja "piirroksenomaisuus".
Oli muuten aivan todella hassua, miltä itse toimenpide tuntui. Ääriviivat sattuivat osittain aivan törkeästi, mutta yleisvaikutelma oli jotenkin outo... kun ei se oikeastaan tehnyt edes niin kipeää.
Kiitokset kuvasta kuuluvat Lindalle! She's amazing!

2 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Ihan kiva ideana, ja paikkana. Mutta tuo toteutus... Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että näyttää enemmän aloittelijan ensimmäiseltä väkerrykseltä, tai ala-asteen pikku-pirjon piirrokselta. Ei siis vakuuta. Jotenkin se vain on... suttuinen :( ( ei, se ei johdu siitä että se on vielä paranemisvaiheessa, otin sen asian kyllä huomioon tiukassa arvioinnissani )

blandad. kirjoitti...

Itse en voi sanoa olevani mikään tatuointiasiantuntija, mutta pääasia tässä tapauksessa, että olen itse tyytyväinen. "Suttuisuus" voi johtua ihan siitä haluamastani jäljestä, joka oli siis enemmän piirrosmainen eikä siis tiukan tarkkaa viivaa. Minua aiemmalle asiakkaalle tehtiin aivan eri tyyppinen kuva, jossa oli paljon ohutta ja todella tarkkaa viivaa, ja se näytti niin hienolle, että ei moni lahjakaskaan piirtäjä pystyisi samaan edes paperilla. Mutta nämähän on kai ihan mielipidejuttuja ja eri ihmiset tykkäävät ihan eri jutuista.