7.7.2009

Sailor-ahoy and the bad date

Päädyin eilen hermostuksissani shopauttamaan alennusmyynnistä pari Sailor-henkistä juttua. Hihaton trikootoppi kustansi vaivaiset 3€ ja on hauska, printissä purjeveneitä ja lokkeja. Lyhyt ja kevyt neuletakki (n.12€) sopii toppiin ja moneen muuhunkin. Päällä oli mm. kellohame, ehkä sekin intoutti ja nopeutti ostopäätöstä. Täysin heräteostoksia siis, mutta onneksi käyttökamaa.Aamupäivällä ompelin vähän, inspikset on kyseiseen hommaan olleet aika kadoksissa, joten luvassa ei mitään spessumpaa. Pussittava polka dot-toppi punaisella niskalenkillä ja koristerusetilla. Pallokangasta oli siis vain pieni pala ja se on tullut joskus jostain kirppiskangaspussista. Maailman helpoin ompelujuttu! Ommellaan vain putkilo, ala- ja yläkäänteisiin kuminauhaa ja sitten niskalenkki - and we are done! Alhaalta kangas on jo ihan rypyllä, en vaan jaksanut kauheasti kuvailla, sori. Sitä paitsi lokkitoppi ja polka dot-toppi näyttävät paremmilta minun päälläni, koska tuolla mallinukella ei ole yhtään tissejä, mutta jostain syystä kuvasin nämä nyt näin.

Fiilikset on nyt vähän matalat, tapasin pitkästä aikaa ihan kivan oloisen tyypin viikonloppuna, mutta eilisten surkeusdeittien jälkeen alkaa usko olla koetuksella. En tajua miten voi olla aina näin paska tuuri ja mikä helvetin friikkimagneetti olenkaan. Pahalta tuntuu se, että haluaisin ymmärtää, mutta... oikeastaan why bother? No, ehkä kerään itseni ja onnittelen itseäni siitä, että jos ei muuta, niin olihan se komee. Huvittavaa tässä on se, että tapasin eilen kaupungilla sattumalta toisen tyypin, joka pyysi minua ulos ja hätäpäissäni annoin puhelinnumeroni, että pääsisin vain tyypistä eroon. No, tyyppihän alkoi sitten pommittaa, eikä minulla ole minkäänmoista mielenkiintoa kyseistä henkilöä kohtaan, en vain halunnut olla tyly. Miksei ihminen koskaan opi? Shit.
Näitä tilanteita varten toivoisin omistavani niitä Sinkkuelämää -dvd:itä, ihan vain siksi että olen monesti joutunut havaitsemaan, että jaksojen aiheet ovat yllättävän todenmukaisia :/ kuulostaa absurdilta, mutta on totta!! Kuinka mukavaa se olisikaan käpertyä sohvalle katselemaan ja toteamaan "mä niin tiedän miltä toi tuntuu!"

4 kommenttia:

Satusade kirjoitti...

Suloinen tuo toppi! Viitsisitkö kertoa että mistä teit nuo löydöt?

Ps. On muuten lähes täydellinen tuo sun linkkilista, meillä tuntuu olevan aika sama maku :)

blandad. kirjoitti...

Aaaa, siis ihan vain Lindexiltä ja Aleksanterin kadun liikkeestä täältä Helsingistä, unohtui mainita!
Linkkilistaa vois joskus päivitellä, olis ainakin lisättävää :)

nooruska kirjoitti...

Mä meinasin ostaa samaa kuosia paidan tänään! Mutta pysyin tiukkana ;-).

Pari elämän totuutta:

Pojat on kun wc-pyttyjä, joko ne on varattuja tai täynnä paskaa.

Ja tohon toiseen tapaukseen:

Pojat on kuin postimerkkejä, kun niitä vähän nuolaisee ne takertuu kiinni...

Helsingissä on liian vähän sinkkumiehiä. Se siinä on.

blandad. kirjoitti...

Hahah! Ikävä kyllä molemmat sanonnat pitää paikkaansa... tiedä sitten niiden sinkkumiesten vähyydestä, mutta omalle kohdalle osuu usein ne vaikeimmat egobuustaajat tai sitten reppanat, jotka näkevät pelastajanaisen. Oijjjooi :D ei oo helppoo.