31.12.2009

Kilttinä

En tiedä olinko tänä vuonna sen kiltimpi kuin ennenkään, mutta sain taas jälleen kerran aivan ihania lahjoja. Tässä osa...


Kaikkea kaunista(vaa). Clearness -teetä, L'Occitanen mantelisuihkuöljyä, kauniisti paketoituja saippuoita, hopeiset korvakorut, Kooky Gems kamee-helminauhan ja soman taskumatin (Urban Outfitters).


Olen haaveillut sinisestä Ivanan neulemekosta reilun vuoden ja meinasin alkaa itkemään kaivaessani sitä ulos lahjapaketistaan. Vaaleanpunainen jättikaulahuivi on kummitätini käsialaa ja malliltaan, väriltään ja pehmeydeltään jotain aivan ihanaa.


Sijoitin joululahjarahojani kunnollisiin talvikenkiin, jotka ovat olleet jo pitkään ostoslistalla. Vagabondin nahkaiset nilkkurit irtosivat -30% alennuksella hintaan 69,70€ ja ovat niin järkyttävän hyvä ostos, että en voi kun onnitella itseäni. Käsittelin kengät heti jollain veljeltäni saadulla supervahalla, josta syystä pinta näyttää hieman kelmeältä. Täytyy sanoa, että nämä näyttävät ja tuntuvat oikeilta kengiltä pitkän muovikenkäkauden jälkeen. Villasukat sain äidiltä, Novitan Marjaretki-lankaa, sävy puolukka. En aina lämpene näille sekoituslangoille, mutta näissä sävymaailma mielestäni toimii ja lopputulos on nätti. Täydelliset villasukat on pitkävartiset, nämä yltävät ihanasti polveen.Fleecehuoville on aina käyttöä ja pyyhkeitä en omista muutenkaan kovin montaa. Kiroileva Siili -pyyhe on teemaltaan Puspus! Ihana, sopii kaltaiselleni mörököllille.

Lahjapaketeista paljastui mm. suklaata, nameja, luettavaa... yksi liikuttavimmista lahjoista oli äidiltäni saatu blanko vieraskirja ja liimatuubi: äiti tietää syvän rakkauteni leikekirjoihin. Sivujen pitää olla puhtaan valkoiset ja vieraskirjoissa on yleensä kestävät kannet, jotka voi näppärästi päällystää uudelleen.

1 kommentti:

nooruska kirjoitti...

Ihania lahjoja ja hyvää uutta vuotta!

Noi vagabondit ovat aivan täydelliset!