31.1.2010

Who needs new clothes, when you can have more stuff to your home

Viikonloppu on sujunut ihan mukavasti. Eilinen päivä meni yhtä proggista tehdessä varsin sutjakkaasti  ja illalla kävin vähän notkumassa parissa baarissa parin punkkulasin verran. On kyllä ihan piristävää käydä vähän istumassa ja ihmettelemässä meininkiä. Ongelmaa tuotti kyllä taas pukeutuminen, koska en omista mitään kivoja baariasusteita.
Tästä pääsemmekin kätevällä aasinsillalla juttuun, jonka olin jo vähän niinkuin unohtanut. Nimittäin Henkan kotimalliston tyynyliinaan, jonka kotiutin jo viime vuoden puolella nettikaupasta.Ah, on se vaan niin hieno. Tykkään noista naisfiguureista ihan törkeästi. Kätevää siis hankkia kivoja tyynyliinoja kotiin ja käydä ihmisten ilmoilla sitten aina vaan niissä samoissa kulahtaneissa releissä. Tyynyliina käy aika passelisti muihin sohvatyynyihin tai on vastaavasti käytettävissä ihan nukkumiskäytössäkin. Sininen tyyny on ommeltu Ivanan kankaasta, mustavalkea Ikeasta.

Purkkikokoelma kasvoi taannoin myös pyöreällä yksilöllä.


Kaverini toi kerran tullessaan rasiallisen buttercookieseja. Ele oli mahtava ja jotenkin niin retro! Rasiassa on ihanaa mummofiilistä ja keksitkin teki kauppansa.

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Tyynyliina on ihana! Kodin kaunistaminen on niin palkitsevaa ;-).

Mä tykkään ulkoilla Kalliossa, kun harvoin tulee alipukeutunut olo. Ja jotenkin pyrin siihen, että arkivaatteet myös taiuvat baareiluun, väärissä vaatteissa baarissa oleminen ei ole kivaa.

blandad. kirjoitti...

Mä en tiedä miksei juuri koskaa tule ulkoiltua kotinurkilla :( Ois varmaan halvempaakin, mutta välillä on kiva lähteä katteleen vähän eri meininkiä. Mä oon kans pyrkiny siihen, että arkivaatteet taipuis pienellä ehostuksella baareiluun, mutta silti aina turhauttaa... ja viime aikoina jäänyt shoppailu aika vähiin muutenkin. No toisaalta en kyllä käy ikinä missään biletoppipaikoissakaan ja ehkä parempi vetää omaa linjaa ja ilosta naamaa :D