10.5.2010

Fan-tastic!

Hyvien uutisten päivä! Mahtavuuspäivä! Jiiiihaaaaaaaaa!
Ensin sain hyviä uutisia Kelasta. Toisekseen, vuosien vetkuttelun jälkeen, kävin viimein hammaslääkärissä. Olin varma, että hampaani ovat pilalla, reikiä on vähintään kymmenen, eroosiota jne. ja valmistautunut henkisesti lähes katastrofiin ja hammaslääkärin koviin nuhteluihin, mutta reikiä olikin vain yksi ja vähän hammaskiveä. Mikä helpotus! Olen aiemminkin miettinyt, että taidan stressata vähän liikaa asioita ja hetkittäin olla myös hieman luulosairas...

Kolmas hyvä uutinen oli eräs sähköposti. Muita hyviä juttuja olivat Fida- ja Uff-löydöt. Hakaniemen Fida on kyllä aika lemppari, tein muutaman huippulöydön, joista tänään tosin nähdään vain yksi. Mutta sitäkin ihanampi! Uffin 4€ päiviltä löysin myös jotain ihan jännää, siitäkin myöhemmin.

Pieni vihreä pahvilaatikko... kaunis jo itsessään...

Ihana pitsimäinen viuhka ohuen ohutta puumateriaalia. Niin kaunis!


Viuhkassa on erilaiset maisemakuvat molemmin puolin. Ah, tämä on niin mahtava juttu - kaverillani on hieman tämäntyyppinen, mutta erilaisella kuvioinnilla oleva viuhka, jollaista olen kateellisena ihastellut. Nyt sain oman.

Päivän hassu juttu: Stockalla jumitin omissa ajatuksissani hajuvesiosastolla, kunnes tuote-esittelijä kirjaimellisesti pelästytti minut :D. Hän tervehti ystävällisesti ja alkoi kertoa tuotteesta, mutta olin niin ajatuksissani, että hyvä kun en huudahtanut säikähdyksestä ääneen!
kuvan googlasin
Versacen Versus eau de toilette vaikutti ulkonäkönsä puolesta aika ärhäkältä tuoksulta, mutta olikin itseasiassa aika miellyttävä ja raikas. Ja jee, sain sellaisen pikkuriikkisen tuoksunäyteputelin mukaan, joka tuntui jo pieneltä voitolta sekin, koska tykkään niin paljon kaikista ilmaisjutuista :)

Suomen huippumalli haussa kisa on muuten pyörähtänyt hyvin käyntiin. Tytöt ovat nättejä ja mallimaisia ja kilpailutehtävissäkin on vähän uutta potkua - vedenalaiset kuvat olivat kauniita. Omia suosikkejani ovat Anna, Nina ja Saara.

2 kommenttia:

missu kirjoitti...

Ihana, hyväntuulinen poustaus. :) Kiva, että sulla oli noin mahtava päivä.

blandad. kirjoitti...

Vuoristoradassa mennään, toisinaan on kivaa ja toisinaan ei niin :D mutta eilen oli kyllä superkivaa. Jee!