25.6.2010

You make me feel so mahtava

Suurin osa ajastani menee nyt tuon ReUse-proggiksen kanssa, mutta välillä kaipaan taukoja. Keskittymiseni ajoittuu selkeästi aamupäiviin ja iltoihin, mutta iltapäivisin on kiva tehdä jotain ihan muuta. Keskiviikkona tauko tarkoitti piipahtamista Ikeassa, torstaina kirppisreissua.

Hakaniemen Fidalta löysin jotain aivan mahtavaa, jonkinlaisia Youth Exchange -rintamerkkejä Japanista. Kiinnitin huomioni pieniin viuhkoihin, jotka ovat aivan älyttömän hienot. Parasta niissä on, että ne saa avattua ja suljettua oikean viuhkan tavoin. Ajattelin tuunata näistä korvikset tai kaulakorun. Hintaa 0,50€/kpl eli yhteensä euron.


Viuhkat on koristeltu kauniilla kurkiaiheella. Korut ovat kirkkaan kullanhohtoiset, näyttävät vieläpä käyttämättömiltä.

Venlasta mukaan tarttui nippu lehtiä vuosilta 2008-2010, 1,5€.

Juhannusta aion taas kerran viettää ihan kotosalla Helsingissä. Kaupungista tulee ihanan rauhallinen, kun jengi pakkaa maaseudulle tai jopa ulkomaille asti. Sen kummempia suunnitelmia ei ole, ompeluhommia pitää tehdä, mutta ehkä jonkinlaista juhlistamista on myös tiedossa. Jos sää sallii, pukeudun kukkamekkoon ja lähden piknikille. Ehkä, tai sitten jotain ihan muuta. Varaslähtö ehdittin ottaa jo iltasella Koffarissa.

Nuorempana haaveilin voivani viettää kesää kaupungissa. Maaseudulla oli kaunista, mutta tylsää. Neljäs kesä Helsingissä ja mietin voisinko olla enää onnekkaampi. Kadulta bongattu teksti kiteyttää ajatukset. Hauskaa juhannusta kaikille, missä olettekaan ja miten sitä vietättekään. Kesä on ihana.

1 kommentti:

nooruska kirjoitti...

Hyvää juhannusta! Nuo viuhkat ovat ihan mahtavia ja toi teksti <3.