21.9.2010

Done and done

Ohi on! ReUse Republic design market -tapahtuma onnellisesti takanapäin. Olen kyllä edelleen aika poikki, eli väsynyt mutta onnellinen.

Perjantaina aloitettiin pienellä näytöksellä. (Nämä kuvat ei juuri suurempaa katselua kestä, mutta ehkä tästä saa kokonaisfiilistä...)

Omat jutut oli ekana :D

Johanna Rautiainen

Ulla-Riikka Ruokolainen

Maija Tuohino

Anniina Nurmi/ Nurmi

Johanna Klemetti

Saara Kapanen

Noora Särkiniemi/ Hoppu design

Paula Kasurinen/ Poola Kataryana

Yleisesti kaikilla oli tosi hienoja juttuja ja mielestäni mallistojen taso oli laadukasta ja hyvää, mutta myös persoonallista ja uudennäköistä. Ihmiset tuntuivat tykkäävän kokonaisideasta ja olivat selkeästi kiinnostuneita. Tapahtuma sai mukavasti mediajulkisuutta. Omat näytösvaatteet näkyivät hyvin perjantain kymppiuutisten loppukevennyksessä, jeij. Juttu oli muutenkin hyvä, siinä on haastateltu Saaraa ja Nooraa, ja sen voi katsoa tästä, sivupalkista pääsee suoraan kohtaan kevennys:Uusiomuoti (mun jutut näkyy suunnilleen aikakohdassa 17:13).

Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen, vaikka omassa suorituksessa onkin paljon parannettavaa... aikataulutus vähän pissi, stressasi, tuli hirveä kiire ja kaiken lisäksi olin koko ajan kipeänä. Flunssa ei ole hellittänyt vieläkään, ja vedin aika viimeisillä voimilla eteenpäin koko viikonlopun. Sain kuitenkin paljon hyvää palautetta, joka lämmittää mieltä. Ja omat jutut näytti omannäköisiltä ja kokonaisuus näytti yhdessä hyvältä, mikä oli tärkein pointti ja tavoite, jota lähdin hakemaan. Sain myös myytyä omia juttuja ihan kivasti, täytyy miettiä perustaisiko lopuille jutuille oman nettimyynnin...

Kuva kojulta perjantailta.

Näillä näkymin projekti jatkuu keväällä ja jos jatkuu, on siihen myös uusien tyyppien mahdollista päästä mukaan :)

4 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Voi että kun olisi päässyt mukaan katselemaan... ja ostelemaan ;). Ain sitä vaan on väärässä kaupungissa kun tapahtuu jotain.

Anu kirjoitti...

(Nämä kuvat ei juuri suurempaa katselua kestä, mutta ehkä tästä saa kokonaisfiilistä...) Parhaani yritin, ehkä ens kerralla sit vähä järeemmällä kalustolla.

blandad. kirjoitti...

Romulus: No josko keväällä sit uudestaan

Anu: Vika ei ollu kuvaajassa, vaan kamerassa. Tuli ehkä huono sanavalinta. Haluun järkkärin.

Anu kirjoitti...

No joo, forget my previous comment. Oli ollu just vähä v-mäinen aamu duunissa ku mikään ei ilmeisesti riitä sielä. Olin venyny monissa jutuissa ihan helvetisti ja sit kaikki hapannaamat käy vaan mussuttaan ja kaiken kukkuraks yks muija alko HUUTAAN mulle kahviossa kun se joutu mun takia odottaan teevettänsä 15 sekuntia pidempään. Ja sit luin ton sun jutun eka silleen että joo ihan vitun paskoja nää näytöskuvatkin muuten :D
Mut ReUsesta sen verran että näin jälkikäteen kokonaisuutta tarkastellen oli kyllä mielestäni korkeetasonen tapahtuma, monia kierrätysaiheisia tapahtumia on yleisesti aiemmin leimannu sellanen nuhjunen kotikutoisuus, niin tässä päästiin kyllä onnistuneesti ihan uudelle raikkaammalle levelille. Ja ennen kaikkee kiva päästä näkeen vähän uusien suunnittelijoiden duuneja!