23.11.2010

Blogibiletystä

Lauantaina vietettiin siis blogipikkujouluja!

Pikkujoulujen idea taisi olla lähtöisin Nooruskalta ja alunperin oli tarkoitus koota sitä porukkaa yhteen, joiden kanssa tavattiin pienimuotoisemmin kesällä. Nyt bloggaajien määrä kuitenkin mukavasti tuplaantui ja joukossa oli niin tyyli-, life(style)-, musiikki- kuin leffabloggareita, näin "karkeasti" jaettuna. Osallistuin järkkäilytouhuihin yhdessä Nooruskan, Bubblen, Mikaelan ja Anzin kanssa, koska se on vain niin kivaa suunnitella kemuja, vaikka niiden jälkeen iskeekin valtaisa väsymys.

Kun päivämäärä oli saatu kutakuinkin päätettyä, alettiin miettiä että olisi kiva koota jonkinlaisia pikkujoululahjoja osallistujille. Moni innostui hankkimaan yhteistyökumppaneita eri tahoilta ja lopputuloksena saimme valtavan määrän kaikenlaista kivaa jaettavaksi. Yksi järjestelytouhujen hienoimmista ideoista oli koota "sponssikasseja" minun kotonani, joka on kuitenkin vain pieni yksiö. Idea taisi olla vielä kaikenlisäksi omani :D


Tilanne oli kaikessa kaoottisuudessaan lähinnä huvittava. Viisi ihmistä, kaksi pelokasta kissaa ja valtava määrä kamaa. Kamojen roudaamisesta kuuluu iso kiitos Mikaelan miehelle!

Pikkujouluporukkamme täytti suuren osan Porvoonkadun Baarista, tunnelma oli tiivis ja varsin lämmin, ihan kirjaimellisestikin. Hyvän seuran lisäksi tarjolla oli ruokaa ja omakustanteisia juomia. Blogitapaamisten hieno puoli on tavata uusia ihmisiä ja samalla tutustua myös uusiin blogeihin. Erityisen antoisaa on koota yhteen erilaisia blogeja ja bloggaajia. On hauskaa havaita, että blogit ovat hyvin pitkälti pitäjiensä näköisiä "paikkoja", vaikka joidenkin persoonallisuus tulee ehkä paremmin esille "reaalimaailmassa". Ja toki on kivaa sitten vain moikkailla jo aiempia tuttuja, yleensä puhuttavaa riittää loputtomiin.

Itse olin alkuillassa aika hyydyksissä, mutta kunnon sissinä jaksoin kuitenkin lopulta jatkoille ja aina aamukuuteen asti. Taas yksi ei niin hirveän hieno idea, vaikka hauskaa olikin. 


Blogibileiden jälkeen pitää tietysti fiilistellä lahjoja :D Olin ollut yhteydessä Pauligiin, josko saisimme hieman kahvimaistiaisia... kuvitelkaa sitä tunnetta, kun kahvifiilistelijä saa kotiinsa kymmeniä kiloja kahvia! Se oli kyllä varsin ainutlaatuisen hieno tunne. Saimme kaikenlaista kivaa kaikki, esim. Disneyltä joulu-DVD:n ja Koruharakalta korupaketin, kosmetiikkanäytteitä Keunelta ja Korresilta, Nansolta pyyhkeet... bileissä järjestettiin  tietokilpailu palkintoineen (joka meni sivu suun..) vielä arvonta, josta kaikki voittivat jotain! Itse sain arvalla Ziajan vartalovoidepaketin, mutta Sofia vaihtoi sen ystävällisesti tuohon Valentino-dokkariin! Kosmetiikat sikseen kun on fäshiönistä kyse.


Olin myös yhteydessä Fazeriin, joka lahjoitti kemuihin nameja. Intouduin niin fiilistelemään Mariannen ja Sanna Annukan yhteistyötä, että Fazerilta lahjoittivat minulle omaksi tuon  kampanjan tarjottimen! Kyllä se lämmitti materialistin sydäntä taas kovasti, teki mieli hieman itkaista onnesta. On se niin nätti!

Eilen alkoi sitten rytinällä arki, kun aloitin työt.Täytyy sanoa, että hieman väsytti,  onneksi ei ollut ehtinyt jännittämään hirveästi kun oli niin paljon muuta puuhaa. Kohta kutsuu siis iltavuoro...

10 kommenttia:

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Oli kiva tavata niin paljon uusia ihmisiä, kuten myös sinut :) Mukava tuo yleiskuva!

iituliina kirjoitti...

Toi tarjotin on ihana!

Akissfromthepast kirjoitti...

upea idea tuollainen blogipikkujoulu!! ja tommoset goodiebagsit ilahduttaa varmasti ^^. huippuu!

J/SH kirjoitti...

Miten mä en tunnistanut sua? Vaikka meitä oli aika vähän, niin silti meitä tuntui olevan paljon. Aloin miettiä tässä, että missähän pöydässä istuit... ja kyllähän mä katselin "vieraisiinkin" pöytiin :D
Mutta kiitoksia sullekin paljon ja oli kiva nähdä edes ohimennen!

W kirjoitti...

Aijai kun harmittaa ettei päässyt paikalla! Dammit. Noh, ens kerralla sitten.

Kyllä muuten sydäntä lämmittää, että tollainen "iso, kasvoton" firmakin ymmärtää antaa tosifanille jotain noin mukavaa kuin toi tarjotin! Vau.

Anonyymi kirjoitti...

Oli tosi kivaa, ehkä joskus uudelleen jos me jaksetaan ;O) Miten ihmeessä sä jaksoit niin myöhään, ei tajua!

blandad. kirjoitti...

Päivi: Kuin myös :)

iituliina: No niin on! Me so lucky.

akissfromthepast: Jep, idea oli hyvä, ja varmasti olisi ollut hauskaa ilmankin noita goodiebageja.

J:buahhah, säilyin mysteeriona :D No ei, istuin aika lähellä baaritiskiä ja aika pitään matalalla profiililla, koska uuvutti. Kyllä se siitä nousuun lähti...

W: No se ois ollu huippuu jos olisit päässyt, mut ens kerralla sit.
Ja ihmisiä niissä isoissakin firmoissa on töissä, onneksi.

Mikaela:Niin oli! Emmä tajuu, koska en yleensä jaksa mihkään jatkoille asti :D

nooruska kirjoitti...

Moi ja kiitos viimeiestä, me ollaan ajauduttu johonkin kummaan aikakuoppaan kun suu vaan käy ja sitten kello juoksee kohti pikkutunteja ;-).

June kirjoitti...

Oli kivaa järjestellä ja kaikesta jopa selvittiin! Ja siis muutenkin aina huippua nähdä tuttuja bloggareita :) Hoppas saadaan lisää tällaisia pian.

Ihana toi tarjotin :)

Salka kirjoitti...

Oli mukavaa nähdä ja todella iso kiitos edelleenkin teille järjestäjille mainioista juhlista! :)