3.11.2010

Very good Friday

Hups! Tulipa pidettyä tahaton blogiloma. Syksy imee aina hirveästi voimia ja pää on tuntunut aika tyhjältä. Vierailin myös pikaisesti vanhempieni luona, ja siellä bloggaaminen tuntuu aina jäävän... Palataan kuitenkin vielä viime viikon perjantaihin.

Sain kaveriltani ihanan saippua tuliaisena Tallinnasta. Saippua tuoksuu mahtavasti mm. mansikalle ja tykkäsin tosi paljon sen yksinkertaisesta paketoinnista. Perjantaiaamuna tämä pääsi siis käyttöön, oijjj, me loves!


Puolen päivän aikaan lähdin hoitamaan asioita. Olin sopinut tapaavani yhtä kaveriani sen jälkeen, mutta kävikin niin, että asiat hoituivatkin yllättävän nopeasti ja yhtäkkiä minulla oli pari tuntia täysin vapaata luppoaikaa kaupungilla hengailuun.

Jos hengailen kaupungilla ilman mitään sen erityisempää syytä, päädyn monesti Zaraan, Stockalle ja kirjakauppoihin. Kirjakaupat ovat rauhoittavia paikkoja jossa on kiva vain katsella ja ihmetellä. Akateemisesta löysin ihania kirjoja muotikuvituksesta. 
Kaupoissa kiertelyn jälkeen päädyin toviksi istuskelemaan Espalle. Sää oli kohtalaisen hyvä ja koska  odottelin kaveriani, en jaksanut mennä mihinkään kahvilaankaan.
Siinä sitten istua tönötin ja nautin hetkestä, että on vain aikaa tuijottaa ympärillä olevia rakennuksia ja ohikulkevia ihmisiä. Helsingin vanhat kauniit talot yllättävät minut aina yhä uudelleen yksityiskohdillaan.


Espalta lähdin kohtia Kamppia ja kahviladeittejä kaverini kanssa. Matkan varrelta bongasin Marimekon hauskat ikkunat.


Yhdet lempparinäyteikkunoistani eli Vuittonin ikkunat. Tykkäsin valtavasti aiemmasta esillepanosta, jossa oli valtavia kultaisia lintuhäkkejä. Kirjonta- ja lankarullaidea on myös tosi hauska.Istuin kaverini kanssa kahvilassa parantamassa maailmaa, josta jatkoin vielä parin muun kaverin kanssa Greendressiin juomaan smoothieta - ja parantamaan lisää maailmaa. Oli hyvää, suosittelen!

Perjantai jatkui lopulta baariinkiin asti. Toisinaan ei tapahdu yhtään mitään ja jonain päivänä koko viikon edestä :)

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Mäkin oon vähän hidas, mutta tykkäsin tästä postauksesta kovasti.

Miten toi Greendress itse kauppana? On pitänyt mennä käymään ties kuinka kauan...

blandad. kirjoitti...

No onhan siellä Greendressissä ihan kiva katella, mutta aika hintavaa on. Oli siellä mielenkiintoisia juttuja, että jos on pätäkkää mitä laittaa, niin varmasti sieltä vois löytyä jotain jännää.