25.2.2011

Blogrockin' beats

Sain Nooruskalta Gorgeus bloggerin, kiitti beibi!
Aina välillä onkin hyvä vähän miettiä omia motiiveja tähän bloggaustouhuun ja sitä mistä kaikki lähti. Varsinkin nyt, kun muuten vähän bloggaaminen jumittaa elämisen takia.
1. Milloin aloitit blogisi?

Marraskuussa 2007.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? 
Aikalailla kaikesta, mistä nyt sattuu huvittamaan. Kirjoittelen aina välillä muodista, mutta en ole siinä suhteessa "muotibloggari" koska en harrasta asukuvaamista. Ehkä kategoria menee enemmänkin sinne "lifestyle"-bloggaukseen... ja toisaalta haluan ajatella tätä oman elämän ja tekemisen prosessointiblogina.  Kirppislöydöistä, kissoista, vaatteista, laukuista, arjesta, elämästä, projekteista jne. Sekalaisesti kaikkea.
3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? 

En kyllä jaksa ajatella että olisin sen "erityisempi" kuin muutkaan, blogin näkökulma on minun omani, se on olennaista jos ajatellaan blogin persoonallisuutta.  Yritän löytää uusia näkökulmia aiheisiin, josta muutkin kirjoittavat..?


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? 

Olin ollut yhteydessä Niinaan, joka oli aloittanut aiemmin Nelliinan vaatehuoneen ja sitä kautta innoistuin muista blogeista ja bloggaamisesta yleensä. Marraskuussa 2007 olin juuri valmistunut, entinen vaatemerkkihomma oli laitettu hyllylle ja olin ottanut osaa NRJ Fashion Awardseihin, ajattelin että tarvitsisin väylän markkinoida omaa osaamistani netissä. Aika pian, varmasti muiden blogien lukemisen kautta, homma kääntyi henkilökohtaisemmaksi kirjoittamiseksi. Toisaalta harrastin nuorempana aktiivista kirjeenvaihtoa ja omista ajatuksista ja tunteista kirjoittaminen on helppoa, joskus jopa liiankin.


5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? 

Ensinnäkin, kuvien laatua!!! Mutta toistaiseksi parempaan kameraan ei ole ollut varaa. Yritän muokata blogia koko ajan parempaan suuntaan, jos jokin alkaa ahdistaa. Aiemmin kirjoittelin ensisijaisesti itselleni, mutta sittemmin huomasin että vuorovaikutus muiden kanssa on myös olennaista bloggaamisessa.

Lisään tähän hommaan vielä kutoskohdan:

6. Parasta bloggaamisessa?

Parhainta on ehdottamasti uudet ihmiset, joita olen tavannut blogitouhujen kautta. Ja tietysti kommentit ja keskustelut. Vaikka itsessään bloggaaminen onkin hauska harrastus yksilötasolla, on sosiaalinen vuorovaikutus välillä ihan mielettömän hienoa. Pidän myös siitä, että oma ote kirjoittamiseen säilyy helppona ja tavallaan rutiininomaisena. Lisäksi bloggaus ja muiden blogien lukeminen antaa paljon uusia ajatuksia.


Laiskasti annan tämän eteenpäin vain  Desthealle, jonka bloggaamista olen seurannut jo piiitkään.

3 kommenttia:

June kirjoitti...

Ihmiset on kyllä tän homman suola, ehdottomasti. Ja sokeri ja kaikki muut kivat mausteet.

Ihania kuvia!

Desthea kirjoitti...

Kas, bongasin nyt vasta tän, kiitos! :D

Anonyymi kirjoitti...

erittain mielenkiintoinen, kiitos