14.3.2011

Olen kaunis, olen rohkea, olen vapaa, syntynyt voittamaan!

Sain Midinetin Habitus-blogista palkinnon, kiitos ja kumarrus. Kehut on kivoja ja tuleehan niistä hyvä mieli.Beautiful Blogger Award:
Tee seitsemän tunnustusta ja jaa eteenpäin seitsemälle bloggaajalle.


1. Juttelen kaiket päivät kissoilleni. Jonkun mielestä se voi olla outoa, mutta kommunikaatio pelaa, vaikka ymmärrystä ei aina synny. Kissat juttelevat takaisin tai yrittävät ilmaista erilaisin ilmein, jos on jotain asiaa.

2. Saatan unohtaa juoda tarpeeksi vettä päivän aikana ja sitten illalla yritän kiskoa nestetasapainoa kuriin juomalla litratolkulla. Kyllähän sen sitten tietää, miten siinä käy. Lisäksi olen huono juomaan vettä kotona, mutta vieraassa paikassa saatan aina ensimmäiseksi pyytää vettä.

3. Minulla on hyvä suuntavaisto ja avaruudellinen tilantaju.

4. Lisäksi olen hyvä organisoimaan ja toimimaan kriisitilanteissa. Mutta välillä elämä on silti yhtä kaaosta.

5. Minulla on orastava ikääntymiskriisi vaikka seuraavat synttärit ovat vasta elokuussa... minulla taitaa olla orastava kriisi aina ja vähän kaikesta.

6. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä omapäisempi minusta tulee. Varmasti hyvässä ja pahassa.

7. Joku aika sitten minulta kysyttiin vaatesuunnitelijoita, jotka ovat esikuviani. En osannut vastata mitään, ilmeisesti minulla ei ole esikuvia..? En muutenkaan osaa fanittaa ketään tai mitään sata lasissa, vaikka toki on tekijöitä joiden töitä arvostan ja joista pidän.

Olen laiskalla tuulella ja jaan tämän vain yhdelle eli Kirsin ihanalle Dekomekolle!

6 kommenttia:

Vimps kirjoitti...

Ihania paljastuksia! Tunnistan myös itseäni aika monesta, höpötän nimittäin aina Dillelle ja poika puhuu mulle takaisin. Sillä on todella monenlaisia ääniä, joita se käyttää vain muutamien ihmisten seurassa. Minä olen yksi heistä.

Ja mäkin oon syntynyt elokuussa! Missä kohdin elokuuta sinä?

blandad. kirjoitti...

Vimps: joo niitä erilaisia äänteitä oppii tunnistamaan ajan kanssa ja ymmärtämään niiden tarkoitusta. Myös kattien tunnetilat näkee naamasta ja siksi suutunkin helposti, jos joku vähättelee eläinten tunne-elämää ja ymmärrystä.

mä oon syntyny 16.päivä, samana päivänä kun Madonna, vuosi vaan on eri :D

June kirjoitti...

Hihii, paljastukset on aina kivoja! Kakkonen on mullakin sama, huomaan aina jossain vaiheessa että niin, olis sitä vettä voinut juoda.. Too late.

Vimps kirjoitti...

Heidi, juuri noin! Todellakin kissojen mielialat pystyy näkemään niiden naamasta ja kuulemaan äänestä. Kissat, mmmm suloisinta maailmassa.

Hih, mä oon syntynyt pari päivää myöhemmin saman tähtimerkin alla!

tuitui kirjoitti...

mitä on avaruudellinen tilantaju? :D

ps. hyvää tiistaita ihanuus!

blandad. kirjoitti...

bubble: kiva kuulla et joku muukin tekee samaa, oon aatellu että mä oon muuten vaan superdorka :D

vimps: juuri tällä hetkellä kissat alkoivat tapella :D ilmeet kertoivat "sä oot ärsyttävä muija ja mä vedän sua kohta pataan"

jee, ollaan leijoniiii!

tuitui: avaruudellinen tilantaju on "kyky mieltään avaruudellisia suhteita", lähinnä siis sitä että osaa ajatella syvyyksiä ja suhteita tilassa.

ja kiitos samoin beibi :)