11.3.2011

Velvet lake

IVANAhelsingin Velvet Lake -mallisto esiteltiin muutama viikko sitten New Yorkin muotiviikoilla.
Ensi syksy/talvimalliston teema - Velvet Lake - kuvastaa sitä hetkeä, kun järvet ovat jäätymässä ja veden pinta on kuin paksua, pehmeää samettia. Veden pinnalla on myös ikäänkuin pehmeitä sulkia.Mallistossa on pehmeitä samettimekkoja, johon on etsattu ja brodeerattu sulkakuvioita, merinovillaisia neulemekkoja, käsityölangasta kudottuja neuleita, jacquardiin kudottua paljettipintaa, hapsuja, empire-linjaa, pussihihoja, ohuita pitkähihaisia silkkimekkoja... fiilis on ihanan 1960-lukulainen näytöksen beehive-kampauksia ja kissansilmärajauksia myöten.Näytöskooste videossa ei ole käsittääkseni oikea musiikki, mutta se antaa kuvaa kauniista kokoelmasta. Näytöksessä nähdyt palanahkaiset kengät ovat Seychelles-merkin tuotantoa ja Paola Suhosen suunnittelemat. Malliston parhaimpia paloja ovat mielestäni juuri nuo samettiset mekot, upeat brodeeratut ja etsatut sulkakuviot, "marjapuuronpunainen" ja vihreä sekä hivenen rouvamainen, mutta arvokas fiilis joka yhdistyy yläluokan boheemiuteen ja vaatteiden käyttömukavuuteen. Ivana on parhaimmillaan ihania, selkeälinjaisia vaatteita, jotka voisi heti ottaa osaksi vaatekaappiaan ja väljälinjaiset mekot näyttävät siltä, että ne sopivat myös meille jotka emme ole ihania gasellimaisia mallityttösiä.
 

2 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

No tilkkusaappaat on ihan sairaan hienoja, mut tietty ihan järjettömillä koroilla. Ja pitkästä aikaa IvanaHelsingillä on jotain, mitä minäki voisin nähdä pukevani päälleni.

June kirjoitti...

Tilkkusaappaat sai kyllä heti munkin huomioni! Ai ai. Samoin toi viimeisen still-kuvan mustavalkoinen mekko näyttää todella kauniilta, tai ainakin se kuviointi siis. Mä aina ihastelen IVANAhelsingin juttuja, mutta koskaan en oo mitään hankkinut. Olis kai syytä.