13.7.2011

Polkka Jam

Polkka Jamia on fiilistely monissa muissakin blogeissa, niinpä siis myös täällä. Graafinen muotokieli on ihanasti retro mutta samalla tiukasti tätä päivää. Arvostan myös indiehengessä toteutettua designmaailmaa ja yhteistyöprojekteja sekä suomalaista tuotantoa. Polkka Jam ei keskity vain vaatteisiin tai sisustustuotteisiin, vaan tekee vähän molempia, omannäköisiä juttuja, ihania sellaisia.

Tšai & Café
Polkka Jam työhuoneen yläkerrassa sijaitsevan kahvilan kuppien kilinän ja kolinan inspiroima mallisto. Kuvitus: Kristiina Haapalainen & Sami Vähä-Aho 2011.

Kahvi- ja teekupit, pannut, samovaari... ihania kerrassaan, haluaisin näitä kaikkia! Saatavilla postikortteina ja julisteina.

Savanni on Sami Vähä-Ahon käsialaa.


Jellona on paras! Halutaan jellonapaita aikuisten koossa!!!

Polkka Jam -tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.
Materiaalina tyynyssä on 100% paksuhko puuvillakangas. Täytteenä polyestervanu.
Painoväreinä käytämme vesipohjaisia ja myrkyttömiä kankaanpainovärejä joiden käyttö on turvallista myös alle 2-vuotiaiden vaatteissa. Tuotteet on käsinpainettuja.

 Paratiisilintu-kuosi on jo lähes klassikko ja aina yhtä hieno! Olen aina ihastellut tätä kovasti, niin kauniisti toteutettu.
Paratiisilintu kellohelma

Mirka ♥ Polka on Design by Mirkan- ja Polkka Jamin yhteinen mekkomallisto. Tuotteissa yhdistyvät Design by Mirkan mekkomallit ja Polkka Jamin Paratiisilintu-kuosi. Kangas on painettu Suomessa ja tuotteet on valmistettu Pohjois-Savossa. Materiaali: 100% puuvilla
 
(kuvat ja tekstit)

2 kommenttia:

Nelliina kirjoitti...

Mä r a k a s t a n Polkkajamin kuoseja ja vaatteita, on muuten varmaan eka merkki josta bloggasin silloin 2007 kun blogin aloitin :D ostan ihan varmasti sen Laulupuu-toppatakin, kun jossain tulee vastaan niin että pääsee sovittamaan, olen niin kateudesta vihreänä kun Tampereella joku tyttö heiluu talvisin sillä kyseisellä takilla työpaikan lähettyvillä melkein joka päivä :D

blandad. kirjoitti...

se toppatakki on kyllä tosi hieno!! tollaset vähän persoonallisemmat takit on kannattavia sijoituksia, kestävät aikaa ja näyttää silti yhtä ihanalta <3