7.7.2011

Something fun to do

Nelly.comissa voi suunnitella unelmiensa syysmekon suunnitteluohjelman avulla. Paras palkitaan ja mekko otetaan tuotantoon. En yleensä välitä tämäntyyppisistä kilpailuista: valmiista vaihtoehdoista valitaan copy-paste-tyylillä elementtejä ja niistä yhdistellään "hieno lopputulos". Kilpailujen upealta kuulostavan mahdollisuuden takana on myös monesti kerätä uusia ideoita, noin ihan niin kuin varkain. Ja kilpailuista välittyy usein "väärä" kuva suunnittelusta: suitsait noin vain helppoa, eipä siinä mitään ihmeempiä tarvita!

Kokeilin kuitenkin tätä Nelly.comin mekkomoderaattoria ja innostuin: kuinka hauskaa! Jos ei ota niin tosissaan, niin ohjelman kanssa voi hassutella mielin määrin. Olisin tosin kaivannut lisää muokkauselementtejä ja vähän pidempiä hameenhelmoja :D 

Yhden mekon sijasta innostuin tekemään 12. Siispä pienen malliston, jonka jaoin kolmeen tyyliin: itämaishenkiseen, rantaraitaan ja biletyspikkumustaan. Tätä olisi voinut jatkaa loputtomiin, mutta jossain vaiheessa kissatkin pitää ruokkia ja pyykit ripustaa kuivumaan.


Toki omia mekkojani voi käydä äänestämässä, mutta käykäähän ihmeessä kokeilemassa itsekin! Jokainen kilpailija saa viiden euron alennuksen kyseiseen nettikauppaan.

3 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

"Intia"-sarjasi on kiva, tykkään noista väreistä ja rennon hienostuneesta fiiliksestä. :)

Uskomatonta kyllä miten vähän niitä valittavia elementtejä oli... Jos naiselle laitetaan timantteja ja kimallusta yhdeksi vaihtoehdoksi, niin tietenkin se käyttää heti ne :D

Helmojen lyhyys kyllä kauhistutti täälläkin :D

nooruska kirjoitti...

Yllättäen nuo seilorihenkiset mekot ihastuttivat! Hieno mallisto hyvin aikaansaapaa...

June kirjoitti...

Ihania noi merimieshenkiset mekkolaiset!!