4.8.2011

Todella jossain

Myönnettäköö, että bloggausinspiraatio on vähän kateissa. Niin kivaa puuhaa kuin tämä onkin, tuntuu ettei ole oikein mitään kerrottavaa. Inspiraatiopuute vaivaa muutenkin elämässä, tuntuu tyhjänpäiväiseltä vain esitellä uusia ostoksia tai alleviivata arkipäiväistä elämää. Paljon jää kuitenkin kertomatta, koska on asioita jotka eivät tänne kuulu. 


Olen keskittynyt innolla toimistoduuniin ja tykännyt siitä. Toisaalta olen stressannut, että pian taas tämäkin työpätkä loppuu ja ollaan lähtöruudussa. Tuntuu että elämä on välillä yhtä isoa stressiä ja taistelua. Haluaisin jotain pysyvämpää ja tasaisempaa jatkumoa, turvaa ja helppoutta. Koen että osaisin tehdä niin montaa erilaista juttua, mutta en vaan saa tilaisuutta. 

Oikeastaan koko elämä kriisityttää. Mihin olen menossa? Unelmoinko asioista jotka eivät koskaan tapahdu? Miten uskaltaisin enemmän? Kuinka paljon pitää uskaltaa?


Olkoon tulevaisuus silti suuri arvoitus.

Ja ehkäpä se inspiskin sieltä vielä palaa. Sitä odotellessa olen lukenut valtavasti, selaillut Style.comia ja ffffoundia, hiplaillut uusia matskuja ja tehnyt valtavan kasan löytöjä kirppiksiltä. Palataan niihin sitten toiste.

Kuvat ffffoundista

Ei kommentteja: