12.10.2011

Aubergine

Yves Rocher etsi jokunen aika sitten Indiedaysin kautta bloggaajia testaamaan tuotteitaan ja hain suorilta mukaan. Yves Rocher on minullekin - niinkuin varmasti sadoille muille - se ensimmäinen kosmetiikkamerkki, joka tuli tutuksi äidin ja kummitädin avustuksella. Olikin huippua päästä testiryhmään mukaan - meikkipussini kaipaa päivitystä niin tuotteiden kuin väriensäkin puolesta.

huulipuna sävyä Rose 105 sopii mainiosti nudemeikkiin

Ettei tulisi epäselvyyksiä, homma nopeasti pähkinänkuoressa: saan valita millaisia tuotteita haluan testata ja saan myös päättää mitä niistä kirjoitan. Ekat testituotteet osoittautuivat itselle sopiviksi ja mieluisiksi, katsotaan miten jatkossa.
Testasin huippukiiltävää kynsilakkaa, koska sen sävy on ihanan syksyinen. Aubergine eli munakoiso vastaa aika hyvin esikuvansa väriä ja on lämminsävyinen tummanvioletti. Lakka levittyi hyvin ja on peittävää, voimakas kiilto tuntuu fressiltä mattaisempien lakkojen jälkeen. Quick-dry fluidiin eli pikakuivattajaan suhtauduin vähän epäluuloisesti, mutta yllätyin positiivisesti: ainetta tiputetaan pisara lakatun kynnen päälle ja se leviää lakan pintaan heti. Väri sai lisäkiiltoa ja lakka tosiaan kuivui nopeammin.
Kynsilakat eivät yleensä kestä hyvänä omissa kynsissäni päivää pidempää, käytän paljon käsiäni koko ajan ja pesen niitä usein. YR:n lakka kesti ihan kivasti muutaman päivän ajan, tarkemmalla pohjalakkauksella saataisiin varmaan lisäaikaa.

Punainen kynsilakka ja huulipuna ovat ilahduttavan kirkassävyisiä punaisia, näille on aina käyttöä. Huulipuna on kosteuttavaa ja se sisältää mm. karitevoita,  testasin pikaisesti ja kestävyydeltään se on ihan jees peruspuna, ei mitään järin tymäkkää, mutta peittää sopivasti ja tuntuu tosiaan kosteuttavalta ja kesto on ok.

2 kommenttia:

Enne kirjoitti...

Mä muistan kanssa YR:n paskujen ja kiiltävien kuvastojen olleen ensi kosketukseni kosmetiikan (ja estetiikan) maailmaan. Muistaakseni mallit oli aina kuvattu jossain sademetsissä ja vesiputouksilla, ja olin pentuna ihan lumoutunut esitteiden visuaalisesta tykityksestä :)

...sittemmin minusta ei tosin ole koskaan tullut YR:n asiakasta. Laatumielikuvaa on äärimmäisen vaikea muuttaa kun se kertaalleen on jostain päähän iskostunut.

SalSaDesign kirjoitti...

Mulla on sama tausta, tosin äiti ei koskaan ole tykännyt YR:n tuotteista mutta minä niitä jo nuorena tilailin säännöllisesti. Ajan saatossa merkki vaihtui Body Shoppiin ja sillä tiellä olen edelleen.
Heijastuspinta- blogissakin oli testausta ko.merkin tuotteilla ja Maria kehui varsinkin kynsilakan levittyvyyttä, joten aion kyllä teidän molempien innoittamana seuraavalla kerralla ostaa YR:n kynsilakkaa :) Kiitos vinkistä ja koekaniinina olosta meidän muidenkin kuluttajien puolesta!

Salla