5.1.2012

Happy WDC everyone!

World Design Capital Helsinki 2012 -vuosi on käynnistynyt. Paljon kaikkea jännää on varmasti luvassa ja nyt jos koskaan saa kunnolla hypettää kotimaista suunnittelua. Jessss!
Oheistuotteita tullaan varmasti näkemään myös paaaaaaaaaljon, toivottavasti hyviä sellaisia. Ekat lempparit löytyy ei-niin-yllättäen astiaosastolta, Arabia on julkaissut "Kotikaupunki" sarjan, jonka mukien kuvituksesta vastaa Miira Zukale. Mukit ovat malliltaan tuttua "Teema"-sarjaa.
Meri

Keskusta

Kortteli

Puisto
Oma suosikki on tuo "Meri", sen kuvat ja väritys ovat kauniit ja siinä on tavoitettu hauskasti matkamuistoisuus uudella tavalla. Kokonaisuutena mukit ovat kyllä onnistuneita, niiden kuvioinnissa on osuvasti Helsingin henkeä. Helsinki kun nyt on enemmän leppoisa ja kylämäinen, kuin mikään 24-7 sykkivä urbaani metropoli, mutta ehkä juuri siksi raikas ja kiinnostava. Mukien kuvitus on trendikäs ja samalla hyvällä tapaa retro, muistuttaen siitä mitä Suomessa erittäin hienosti osataan - tehdä haluttavia ja aikaa kestäviä käyttöesineitä arkeen ja juhlaan.
Mukit (ja niiden kuvat) sekä sarjan muita tuotteita löytyy Iittalan verkkokaupasta.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oi, tuo kortteli on ihana! Tahdon sen työpaikkamukikseni! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ooh, kortteli ja puisto!

blandad. kirjoitti...

Laura: tosi kiva sekin, somat värit ja kaikki :)

anonyymi: puisto on mun toinen suosikki, niin hauskat värit!