3.2.2012

Päivät valuvat, tuulet vaihtuvat

Erikoinen viikko tähän asti. Hyviä juttuja on sattunut eteen useampia, toisaalta tasapainottavaa huonoa onnea myös... olen kuitenkin enemmän fiilareissa näistä hyvistä. Onnistuneita ompeluprojekteja, työhaastatteluja, valitettavasti ei ja mahdollisesti ehkä... sekä vihreää valoa pitkän keltaisen jälkeen. Ulkonakin päivä pitenee, vaikka kinokset kasvavat. Eteenpäin mennään.

 Sain tuollaisen laatikon tuliaisena Tukholmasta...

Uusi lempparikahvimuki! Täydentää Vickan & Daniel -sarjaani... 

Jokaisella pitäisi olla joku ihan höpöhöpöjuttu elämässä ja minulle se taitaa olla tämä salainen ihastus kuninkaallisiin... niin kaamean vanhanaikainen ja pölyttynyt instituutio kun koko monarkia taitaakin olla, herättää uusi kahvimukini minussa samaa ihastunutta huokailua kuin tuo jääkaappimagneettikin. Vickanin ja Danielin häitä katsoessa tirautti vanha kyynikkokin onnenkyyneleitä... ja hengessä mukana biletin seuraavaan päivään asti. Kjöhh :)


Ninni riepu. Elävästä kissakaverista ei ole kuin taustalla mörköilijäksi, onneksi on lapsuuteni pehmeä kissakaveri, katti mattinen, jonka kainaloon käpertyä.

Olen tuoreeltaan löytänyt Reginan... auttamattomasti myöhässä, ajattelee varmasti joku, mutta itselleni aika on vasta nyt kypsä näin kevyelle, valoisalle ja ohuelle ääntelylle. 

1 kommentti:

Desthea kirjoitti...

Ihana Ninni! <3 Pitäisköhän munkin vähitellen löytää tuo Regina..? ;-D