16.4.2012

Fiskars Inspiration by Klaus Haapaniemi

Fiskars ja Klaus Haapaniemi julkaisevat yhteistyössä saksimalliston. Tämä ilahduttaa minua suuresti, kaksi lemppariasiaa yhdessä, kyllä kiitos. Suosin itse vain Fiskarsin saksia, koska olen havainnut ne käytössä parhaimmiksi - ja muotokieleltään kauniimmiksi. 


Haapaniemi on saanut inspiraationsa venäläisestä kansanperinteestä että 70-luvulla lapsuutensa eläneiden sielunmaisemasta, television lastenanimaatioiden kuvastosta. Klaus Haapaniemen visuaalinen maailma on kuin mystinen kansansatu, kuitenkin tuotuna vahvasti tähän päivään. Saksien kuvionnit näyttävät raikkailta. Tiesittekö, että saksien kahvojen kuviointi tehdään tekniikalla, joka ikään kuin tatuoi kuvan kiinni kahvaan ja näin kuvionnista tulee ahkeran käytön ja konepesun kestävä? Vau, aikas jännää. Aion ehdottomasti hankkia tästä sarjasta yhdet sakset... Tuotteiden toimitukset kauppoihin alkavat jo 1.5.2012 ja suositushinnat: yleissakset 21,90 €, paperisakset 18,00 € ja kynsisakset 15,60 €.

kuvat Klaus Haapaniemen omilta sivuilta, jonne kannattaa mennä ihastelemaan myös artistin muita töitä... niiiiin hienoja.

Ei kommentteja: