9.5.2012

Fantasiaa, folklorea, päiväunelmia, hevosia, tanhuavia tyttöjä ja lohikäärme nimeltä Dagmar

 Kuten viime postauksessa lupailin, on nyt luvassa tarkempaa katsausta Vallila Interion tulevan syksyn kuositarjontaan. Poimin omia suosikkejani...
 Tanja Orsjoen Aamuvirkku-kuosissa on pitkittäissuunnassa vanhan ajan lakanapitsimäisiä raitoja. Se on kivan yksinkertainen, sopii moniin juttuihin. Hienohelmassa on kukkia ja kirjontakuvioita, ja Metsäruusu on runsas kukkakangas. Yksinkertaista ja kaunista, romanttisen tyylin ystäville.Erik Bruunin Jaffa-kuosista on tulossa uusi väritys. Harmaa pohja ja pinkit sävyt toimivat. Tämä on tosi raikas, tykkään.


Riina Kuikan "Päiväuni" on vintage-henkinen kangas, jossa on kivan murretut sävyt ja kepeä tunnelma. Molemmat väritykset ovat kivan pastellisia.


Matleena Issakaisen "Ompelijatar" on samanhenkinen, romanttinen vintage-inspiroitunut kangas.Taju kankaalla -malliston fantasiapuolta edustavat Matleenan "Kaleidoskooppi", "Merenneito" ja "Dagmar"-kuosit. Dagmar-lohikäärme on upea! "Kaleidoskooppi" edustaa muuten suunnittelijansa kädenjälkeä omimmillaan ja veikkaisin että siitä innostavat niin hipit kuin gootitkin!

Saara Eklundin "Hevoset" on myös todella hieno kuosi, joka yhdistelee malliston eläinaiheita, folklorea ja fantasiaa. Ehdottomasti yksi malliston omista suosikeistani.


 Eläinaiheiseen kuuluu myös Matleenan "Giant rabbit", jossa seikkailee suunnittelijan oma jättikani Armi. "Giant rabbit" on ihanan sympaattinen ja sen taustalla on vahva pinkki, joka miellyttää aina :D 


Riina Kuikan "Kattojen yllä" ja "Panimo" edustavat Vallila Interiorille tyypillistä rakennusmiljöö-aihetta.Saara Eklundin "Kullanmuru" on taas tyypillisen kukka-aiheinen, mutta kuitenkin ihanan runsas niin kuvioiltaan kuin värityksiltään. "Kullanmuru" on retrohenkinen, mutta uudella tavalla.

Lopuksi vielä Matleenan "Tanhu", malliston folklore-teemainen kangas, jossa tanhuavat lapinnoidista inspiroituneet naishahmot leveähelmaisissa mekoissaan. Mielenkiintoinen ja raikas kuosi, varmasti yksi malliston suosikeista. 

"Taju kankaalla" malliston tuotekuvat on kuvattu suunnittelijoiden kotona, joten niissä pääsee kurkkaamaan millaisissa kodeissa suunnittelijat asuvat ja inspiroituvat. Toivottavasti löysitte omista suosikeistani omia lemppareita, itse syysmallistohan on kokonaisuudessaan vielä laajempi.

Kaikki kuvat Vallila Interior

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

millonkohan nämä ovat kaupoissa? tuo pitsikuosi ja sitten tuo folklore kävisiät niin hyvin jo kesäiseenkin keittiöön vaikka!

blandad. kirjoitti...

Nämä ovat tosiaan vasta syksyn mallistoa, veikkaisin ajankohdaksi syyskuuta? Kesäiseltä vaikuttavat kyllä, toisaalta tarvitaanhan sitä syksylläkin hieman piristystä arkeen...

Anonyymi kirjoitti...

Jaffaa on nyt myynnissä, ainakin täällä Pohjanmaalla. Mistä saisi tuota pupukangasta?