18.5.2012

Farkkuliivi

Viime kesänä innostuin taas (kerran) uudelleen farkkuliivistäni ja käytinkin sitä ahkerasti aina syksyn ja talven mittaan. Jossain vaiheessa aloin saada niin paljon ihailevaa palautetta liivistäni, että tajusin sen olevan ilmeisesti ajankohtaisempi kuin luulinkaan. Farkkuliivi on loistovaate, sillä saa asuun aina astetta enemmän potkua ja se on parhaimmillaan erittäin monipuolinen ja helposti yhdisteltävissä.

Lempparifarkkuliivini on moneen kertaa täällä blogissakin esitelty, vuonna 2008 miesten (Jack&Jones, kirppikseltä 3€) farkkutakista tuunattu yksilö. Kangas on parantunut aikojen myötä entisestään ja kuluminen on tehnyt liivistä entistä paremman.
Nyt farkkuliivejä saa ostaa kaupasta kuin kaupasta (esim. Monki) ja ovat malliltaan juuri tätä "farkkutakista leikattua" mallia. Mietin, että kai nyt farkkuliivien ystävät jättävät semmoiset kalliit hömpötykset kauppaan? Tänään ja huomenna on meneillään Uffeilla 2€ ja 1€ päivät, ja farkkutakkeja on rekeillä roikkunut aina lähes loputtomiin. Kokohaitaria löytyy 34-50, joten pienellä vaivalla ja pienellä rahalla saa oman ja paaaaljon hienomman yksilön. 

Omastani olen leikannut alareunasta pituutta pois, koska alunperin halusin siitä lyhemmän version. Denimkankaan tuunausmahdollisuudet ovat lähes rajattomat: voi värjätä, poistaa väriä, repiä, raastaa, rikkoa, koristella, kuluttaa pintaa oman mielen mukaisesti. Helppoa ja hauskaa, suosittelen!

P.S. Niin hassua kuin se onkin, sama homma pätee farkkushortseihin: joku ostaa kaupasta farkkushortsit, jotka näyttävät siltä kuin ne olisi tuunattu omin kätösin vanhoista farkuista... mä oon ysärireliikki, emmä vaan tajuu...

2 kommenttia:

Satu K. kirjoitti...

Mahtava vinkki! Tekee heti mieli mennä kirbelle etsimään täydellisen tuunattavaa farkkutakkia. Taatusti kokeilen tätä!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava vinkki! Tekee heti mieli mennä kirbelle etsimään farkkutakkia. Taatusti kokeilen tätä!