23.6.2012

Eräänä viikkona

Hups, tulipa eleltyä hiljaiseloa blogin puolella. Tahattomasti ja tahallisestikin vähän.
Viikko sitten leivoin naapurissa suklaakakkua. 

Samalla ehdin myös fiilistellä ympäristöäni...

Suklaakakusta tuli ihan hyvää ja se päätyi jälkkäriksi boheemeille sunnuntaidinnereille, jotka järjestettiin hyvän ystäväni Australiaan muuton kunniaksi. Ja kiitoksena uudesta sohvasta ja kaikesta muustakin.

Sohvaa ei siis vielä ollut, mutta tämä lattiatasossa syöminen sopi hyvin teemaan. Tässä vaiheessa muistin ottaa vielä kuvia... mutta tarjoilimme itsetehtyjä viininlehtikääryleitä (dolmas), lättyleipää (no se oli ostettua), hummusta ja tsatsikia, juomana valkkaria ja jälkkäriksi suklaakakkua kerma-jogurttivaahdokkeella. Oli hyvää, vaikka itse sanonkin.

Maanantaina ei ollu vain ystäväni aussimuuttopäivä, vaan sain tietää että myös meille on muutto edessä tämän vuoden puolella... miten voisin kuvailla tunnetta, kun mietin että niin rakas asunto on jätettävä taakse... ja olosuhteista johtuen en tiedä saammeko uutta kämppää näiltä kulmilta. Se tuntuu raskaimmalta, täällä kun on henkinen koti. Niinpä kävimme fiilistelemässä maisemaa naapuritalon katolla.... 

 Tiistai, keskiviikko ja osittain torstaikin menivät ompeluhommissa... uusimmasta mekkoprojektista kerron myöhemmin lisää.
Takana ei siis tähän asti ole mikään unelmaviikko, paljon pieniä onnen hetkiä, mutta myös haikeutta ja hieman suruakin. Elämä kuitenkin jatkuu. 
Nyt mökkeilemään, palataan taas pian.

Ei kommentteja: