5.6.2012

Kesäsuunnittelmat 2012

Viikonlopun kevätjuhlintaa ensin kotibileissä Töölöööössä. Emännät olivat laittaneet kukkamekot ylle ja pöydän koreaksi, sellaiset juhlat eivät ole koskaan huonot joissa tarjoillaan voileipäkakkua! Kemuista jatkettiin tsekkaamaan uusi nuorisopaikka Navy Jerry's.

Tunnelma oli hulvatonta, niinhän se usein kevätjuhlissa on. Ja Navy Jerry's oli ihan kiva paikka, ansaitsisi ehkä uuden vierailukerran, tosin sitten haluan päälleni kunnon kukkamekon. Naisellisuuspisteeni nousivat kotimatkalla, kun kipsuttelin koroissa Kampista Kaisaniemeen saakka! (Tosin korot olivat Henkkamaukan Hasbeensit ja Kaisiksessa kaivoin kassistani tennarit. Joku roti sentään.)
Kesän 2012 suunnitelmat ovat iloisen avoimet. Oikeastaan kauhistelen ajatusta, että kesäiset viikonloput ja loma-ajat pitäisi aikatauluttaa ihan viimeisen päälle. Heinäkuun lopulla menen taas kesätöihin toimistoon, samaan jossa olin viime vuonna. Sitä ennen ajattelin pitää hieman lomaa, työstää tilaustöitä, pyöräillä ympäri kaupunkia, juhlia ja nauttia kesäilmoista. Jos tänä kesänä saisi nuo matot pestyä, niin se olisi aika jees!

Ei kommentteja: