8.6.2012

Paljetteja ja porkkanakakkua

Olen ihan tötteröö-väsynyt, monena päivänä pitänyt rampata hoitamassa taas asioita eri toimistoissa, vitsit se osaakin viedä voimansa. Kohta nukkumaan, mutta sitä ennen muutama randomjuttu:
 Kävin tsekkaamassa piiitkästä aikaa Kierrätyskeskuksen valikoimat. Muutama pieni juttu tuli hankittua ja erityisen iloinen olin näistä Gütermannin paljettipurkeista, kustansivat vain 0.60€/kpl, kun normihinta kaupassa on noin kuusi kertaa isompi. Nämä olivat lähes täysinäisinä, joten ihan hyvä diili sanoisin. Tuo minikokoinen pyöreä kehysjuttu kustansi 0,50€ ja ajattelin antaa tämän äidille, niin se voi ripustaa tähän jonkun minimini-ristipistotyön. Kierräristä löysin vielä eurolla kirjankin, mutta ajattelin yllättää sillä ystävän joten se jäi kuvaamatta.
 Taisi olla tiistai, kun postisetä runttasi postiluukusta sekä uusimman Dekon että Trendin ja tuon Hennesin kesälehden. Tykkään noista H&M magazineista, niissä on monesti ihan oikeatakin asiaa ja paljon kauniita kuvia. Trendiä tulee nyt muutama numero, kun haksahdin taas kerran puhelinmyyjän koukkuun (normaalisti pysyn asiallisena ja ystävällisen tiukkana), Deko taitaa tulla pari numeroa lahjalehtenä. Kivaa! Olin ihan fiilareissa, niin että pimitin Dekoa seuraavan päivän aamupalalle asti.

Taisi olla tiistaina tämäkin, kun kävin ensimmäisen kerran tälle vuodella istuskelemassa Tokoinrannassa ja lukemassa kirjaa. Uijjui se oli ihanaa.
Viime viikolla kävin ystävän lemmikin synttäreillä! HAH, mihin ovat kadonneet ne ajat, kun käytiin lemmikkien synttärikemuissa... tarjolla oli toki oma kakku sankarille ja sitten meille vieraille vähän namipalaa ja vastapuristettua porkkanamehua.


Siinähän se sitten sankari itse vetämässä kakkua ihka ekan synttäripäivän kunniaksi!
Tähän on hyvä lopettaa tällä erää, nyt nukkumaan!

Ei kommentteja: