22.7.2012

Maksimekkomietteitä

Pari kirppisvaatelöytöä:

Ruosteenpunainen trikoomaksimekko on Cubuksen mallistoa ja maksoi vitskan. Mietin kyllä onko vaate hintansa arvoinen, mutta tykästyin lörpöttäviin taskuihin ja kivaan väriin. Mekko on äärimmäisen mukava päällä, ei kiristä eikä purista. Kaula-aukko on myös äärimmäisen avoin, siitä pieni miinus. Perimmäinen kysymys kuuluukin: "Mitä eroa on maksimekolla ja yöpaidalla?" Fiilis on lopulta samanlainen: vartalo on verhoutunut mukavaan, joustavaan kangasmäärään. Miehekäs kommentti maksimekosta: "Pidetäänkö tota kotona? Se on ihan kiva." Miehekäs kommentti yöpaidasta (jossa punaisella pohjalla pinkkejä kuvioita): "Toi on kyllä paljon kivempi kun se toinen [maksimekko]." Ehkä mekosta tulee myös kodin ulkopuoliseen käyttöön soveltuva, kun sitä asustaa huolella ja ajatuksella. Alustoppi tai t-paita, farkkuliivi, kiilakorot, koruja, nahkainen olkalaukku - ja ta-daa olemme muotibloggaamisen ytimessä. 

Musta, ohut ja pehmeä boyfriend-neuletakki oli varsinainen löytö. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, taskut on ja napitus edessä, ihan perusneuletakki you know. Olen pitkään etsinyt väljästi laskeutuvaa, mustaa loimea, mutta niissä on aina ollut jotain vikaa, joko hinnassa tai mitoituksessa. Tämä istuu hienosti ja maksoi 2€. Win-win. Alunperin H&M:n plussamallistoa, mutta koosta ei ole mitään tietoa. Jää siis lopulliseksi arvoitukseksi, onko tämä hyvä mallinsa vai kokonsa puolesta? Nämäkin kaksi loimea voisi yhdistää toisiinsa: vyötärölle ruskea nahkavyö (neuletakin päälle), koruja, ehkä huivi ja taas joku kiva olkalaukku. Ja ne kiilakorot.
Tyydyn nyt kuitenkin hiihtelemään näissä naapuriin, jossa odottaa tyhjä kämppä ja kasteltavat kasvit. Aion hyötyä siellä olevasta parvekkeesta ja viimeisestä kesälomailupäivästä ennen töitä!

Ei kommentteja: