20.7.2012

Neon+hopea

Vietin viime viikon torstaista tämän viikon maanantaihin vanhempieni luona ja siellä oleillessani tein muutamia hyviä alennus- ja kirppislöytöjä. Tässä muutamia jo heti tehokäyttöön päässeitä.

Gina Tricotin lähes neliönmuotoinen t-paita on oikeasti kirkkaan neonvärinen. Jos on käynyt GT:ssa viime aikoina, ymmärtää varmasti mitä tarkoitan. Paita maksoi alessa n.6€, se on 100% viskoosia ja täydellinen vaate kaikessa mukavuudessaan. Neonvärisyys on kuitenkin se paras juttu, lähes silmiinpistävä väri tuntuu energisoivalta.
Riipus on yksi äitini mahtavista rippikoruista. Sain ne omaan käyttööni jo yläasteella, mutta unohtuivat käytöstä jossain vaiheessa kokonaan. Tämä hopeinen riipus löytyi pahasti tummuneena romulaatikon pohjalta ja se vaatii vielä uuden puhdistuskäsittelyn. Äiti pääsi ripille 1960-luvun lopulla ja jo silloin modernit korut ovat edelleenkin ajattomia - toisin kuin omat rumisrippikoruni, joita en halua edes itse käyttää. Tätä riipusta muistan käyttäneeni aktiivisesti yläasteella, tosin kuvan ketju ei ole se alkuperäinen vaan uudempaa laatua.
Gina Tricotissa kaikki alekorut olivat -75% ja kukkasormus kustansi lopulta enää n. 2,5€. Se on suuri ja se on kaunis. Jos tämä olisi hopeaa, se olisi täydellinen.
Korvikset kustansivat suunnilleen saman verran. Tykkään isoista renkaista ja noi piikit tuovat hieman särmää, mutta ovat toisaalta tarpeeksi neutraalit.
Gina Tricotin korut ovat hieman kalliimpia kuin muiden vastaavien ketjujen korut, mutta oman kokemukseni perusteella ne ovat yllättävän kestäviä.
Neonkorallista ja hopean yhdistelmästä tuli heti uusi lemppari! Gotta love it!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ootko huomannu että glitterissä ja ginatricotissa on aika paljon samoja koruja aina välillä myynnissä? Glitterissäkin on muuten aikamoiset jättialet menossa, ite kävin just ostamassa laukun, kaks kaulakorua ja 2 hiuskoristetta ja maksa yhteensä 11,50!!!