21.9.2012

Monique Lhuillier

Monique Lhuillier on ylellinen, erityisesti hääpuvuistaan tunnettu merkki - itselleni tosin aika tuntematon nimi. Kiinnostuin kuitenkin nähtyäni Lhuillierin ready-to-wear -malliston haalariasun syyskuun Britti-Voguessa.

Haalarissa on kultapaljetein koristellut, ryhdikkäät olkapäät ja erittäin kauniisti leikattu mesh-kankainen miehusta. Mallisto edustaa enemmän high end-muotia: punainen, nahkainen coctail-mekko kun ei taida olla ihan joka daamin perusmekko. Mutta kauniita vaatteet ovat.

Monique Lhuillier on äärimmäisen ylellinen merkki ja valmisvaatemalliston hinnoilla kyllä laitetaan köyhät kyykkyyn: hintaluokat jaottuvat alle 2500$ ja 2500-5000$ välille. Monique Lhuillier, nainen merkin takana, on alkujaan filippiiniläissyntyinen ja hänen äitinsä toimi myös vaatesuunnittelijana. Pieni Monique tottuikin valitsemaan itse ylelliset materiaalit omiin vaatemalleihinsa, jotka sitten toteutettiin paikallisella couture-ompelijalla. Myöhemmin Lhuillier muutti Los Angelesiin opiskelemaan muotia ja vaikuttaa siellä edelleen. Tosin nettisivujen mukaan hänen kaksi lastaan menevät muotibisneksen edelle. Lhuillierin vaatteet ovat hinnallisesti hieman vaikeasti saavutettavissa olevia, mutta oivallisia inspiraation lähteitä ja fiilistelymatskuja.
Pitsinen, takaa pidempihelmainen puku on klassisen kaunis ja pukisi myös montaa morsmaikkua.

Ei kommentteja: