20.10.2012

Ne on neon

Syksy ja neulomisinnostus.
Aloittelin helpommasta päästä syyskuun puolella. Löysin Fidalta kerän neonkeltaista akryylilankaa (0,60€) ja mietin, mihin sitä voisi käyttää... koska olen tällä hetkellä hulluna kahden eri värisen langan yhdistelmiin, päädyin yhdistämään neoniin harmaata villalankaa, jota oli pieni jämäkerä jäljellä. Halusin tehdä jotain pientä, nopeaa ja helppoa... 

 Miten näitä nyt kutsuisi... ranteenlämmitin meets kynsikäs. Tosin nämä ovat pidemmät kuin ranteenlämmittimet ja kynsikkäissä on mielestäni aina ne puolikkaat sormiosat. Ihan sama, tämmöset nää nyt on.
Lopputulos on ihan hauska. Jälkeenpäin ajatellen olisin voinut tehdä nämä enemmän tumppumaisesti, nyt vain ompelin sivulta kiinni ja jätin peukulle oman aukon. En saanut neonlankaa kuvattua, mutta se on todella voimakkaan väristä. Neuloksesta tuli paksu, talvella näitä voisi käyttää sormikkaiden päällä. Ja nevermind the punoittavat nakkisormet, käytin eilen hiomakonetta kaverin kämpän remppahommissa, joten sormet ovat hieman turvoksissa. Noh, nakit ne nyt ovat muutenkin, mutta ehkä nämä neonkäsineasiat vievät huomion niistä pois, kjäh kjäh!

p.s. Arvostelijoille tiedoksi, olen neulomisasioissa edelleen ihan tosi noviisi. Intoa on, taitoa vasta harjoitellaan...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskat kynsikkäät/ranteenlämmittimet, tuo neonkeltainen kera harmaan on tosi freesi yhdistelmä. Itsellänikin iskee tuo neulomisinto näin syksyisin, mutta sitä taitoa ja kärsivällisyyttä kun ei hurjasti vielä löydy, niin tässäpä olisi sopivan kevyt projekti minullekin. Kiitos kivasta ideasta! :-)

-Monsku

blandad. kirjoitti...

Jep, suosittelen herättelemään sitä intoa ja kärsivällisyyttä juuri tällaisilla pienillä jutuilla. Nämä valmistuvat nopeasti ja lankojen ja neuloksen pintaa voi varioida varsin helposti!