29.10.2012

Ysmylöytöjä

Poikkesin viime viikolla Marimekon Ysmyillä pariinkin otteeseen ja laitetaan nyt oma saalis jakoon, koska tein mielestäni niin hyviä löytöjä.

 Napakettu-kassi oli muuten aika symppis!

 Keskiviikkona kävin lähinnä shoppailemassa äitini puolesta joululahjoja. Patakintaita, patalappuja, peltipurkkeja ja parit tyynyliinat päätyvät kavereille ja sukulaisille, ja ne otetaan varmasti ilolla vastaan. 

 Itselleni valkkasin vain pari juttua. Marimekon ja Sanna Annukan juttujen kanssa kävi aikoinaan niin, että ihailin niitä hartaasti ja pitkään, kunnes ne hitto vie poistuivat myynnistä! Nyt olen onneksi sitten löytänyt tai saanut lahjaksi muutamia asioita ja voitte kuvitella, että joulupyyhkeen löytäminen ilahdutti kovasti.

 Mihinkä sitä purkkihimostaan pääsee, mutta itse valitsin vain yhden eli tuon pienemmän.

Keskiviikkona oli karsea ryysis ja ahdinko myöhään iltapäivällä, joten jätin kangaspuolen suosiolla välistä. Lauantaina oli vuorossa Ysmyreissu nro. 2 ja parhaimmat löydöt olivatkin niitä pienimpiä.Sekalaisia ompelutarvikkeita sisältävä pussi maksoi 3€/kpl ja kuvissa näkyy kolmen pussin sisällöt. Wau mikä diili :D vetoketjuja tarvitsen aina ja kaikki pussissa olleet tarvikkeet ovat selkeän hyvälaatuisia ja käyttökelpoisia.
Ostin myös vähän kangasta, josta ehkä joskus toiste lisää, jos asiat etenevät... tiedättehän.

Ei kommentteja: