28.2.2013

Accessory finds and neon brights

Olen elänyt syksystä saakka pienimuotoisessa ostolakossa ja yrittänyt kuluttaa jo olemassa olevia vaatteita. Tästä syystä kuljen koko ajan samoissa rytkyissä, mutta toisaalta se on myös helpottavaa. Tällä hetkellä pukeutumisfiilis on kuitenkin hyvin taantunut ja tuntuu että pientä päivitystä olisi syytä harrastaa. Onneksi asusteilla saa piristettyä meininkiä edes vähäsen...

 Sain neonkeltaisen rannekorun lahjaksi ystävältä. Se oli kuulemma Hennesillä alessa - korvikset ja riipuksen hankin itse vain parilla eurolla Seppälän alesta. Itse olen löytänyt juuri alennusmyynneistä ihania koruja, en tiedä onko makuni jotenkin hassu ku ihastun aina niihin, jotka eivät välttämättä muille kelpaa...

 ... ja mites toi tarkennus? Joka tapauksessa olen vasta vähitellen syttynyt noille "laavakivikoruille", riipuksen kivi oli jotenkin ihanan värinen, tykkään tuosta pintastruktuuristakin - eniten tykkäsin kuitenkin hinnasta, 0,50€!

 Korallinväriset laavakivikorvikset näyttävät jotenkin ihan ruusuilta ja ovat siksi kovin ihanat. Nämäkään eivät maksaneet kuin ehkä euron, korkeintaan kaksi.

Viime talvena, suunnilleen näihin samoihin aikoihin, iski hirmuinen neonvärihimo. Ehkä syy on kasvavassa valon määrässä tai rauhattomassa mielentilassa, kuka tietää? Viime vuodesta viisastuneena aion kuitenkin hankkia sen neonvärisen huivin, joka viime keväänä jäi kokonaan saamatta... neonkuumetta taltutan tuolla rannekorulla ja neonpinkillä kynsilakalla!

Tämäkin löytyi samalta Seppälän reissuilta, kuin korutkin. Väri on todella tuju neonpinkki ja koostumus oli hintaansa (2,95€) nähden yllättävän hyvä!

Neonvärit näyttävät muuten todella hyviltä yhdistettynä johonkin vaimeampaan väriin - tyyliin harmaa tai tummansininen.

Ei kommentteja: