25.4.2013

Kissat ja kerät ja muut kivat

Huopakuvat Lapuan kankureiden sivuilta


 Polkka Jamin ja Lapuan Kankureiden yhteistyössä tekemä Kissat ja kerät -villahuopa sopisi tänne meille - kissat kun rakastavat niin räsymatoja, lankakeriä kuin villaisia huopiakin. Tällä kertaa valitsisin pinkin huovan sijasta mustan sen monikäyttöisyyden vuoksi. Villahuopia saa kahdessa eri koossa (90x130cm ja 130x180cm) ja hintakin on varsin kohtuullinen (43,60€ ja 74,90€).

Erityisen kivaa tässä yhteistyössä on se, että se tulee jatkumaan tulevaisuudessa, muita tällä hetkellä saatavilla olevia yhteistyötuotteita ovat Marjaonni-, Kuppila- ja Mehukestit-keittiöpyyhkeet sekä Naapurusto-laudeliinat ja -saunatyynyt.

Tuotteita saa Polkka Jamin omasta verkkokaupasta tai vastaavasti Lapuan Kankureiden verkkokaupasta.On se aina iloista, kun hyvä design ja laadukas tuote yhdistyvät! Samalla tuetaan suomalaista suunnittelua ja työtä: pellavatuotteet valmistetaan Lapuan Kankureiden omassa kutomossa Lapualla. Villatuotteista osa valmistetaan Lapualla, osa Liettuassa, olisikin hauskaa tietää kummassa nämä kissahuovat valmistetaan...
kuva Polkka Jamin sivuilta

Ei kommentteja: