13.4.2013

Köket Espalla!

Perjantaina olimme ystävän kanssa matkalla Kappeliin kahville. Huomasimme, että Espan lavalle oli avattu Köketin popup-kahvila, joka näytti ulkopäin hyvin hauskannäköiseltä. "Mennääks tonne, toi on enemmän meidän näköinen paikka?"


Hauska ja ihanan valoisa paikka, joka oli sisustettu värikkäästi mm. Vallila Interiorin tulevan kesän kankailla, naamiokangas "Poppamies", väripläjäys "Frida", väripilkkukangas "Timi", ihanan hedelmäinen "Papaija"... lisänä myös muita ihanan värikkäitä tekstiilejä. Istuimet ja pöydät oli osittain rakennettu puisista lastauslavoista, ja paikan tunnelma on ihanan pirteä ja (ainakin itselleni) kotoinen. Kuvat ovat vähän mitä sattuu, mutta keskityin kuumaan kahviin ja hyvään seuraan - menkää ja kokekaa itse! Nettisivujen mukaan "teema on Etelä-Amerikka ja erityisesti Ecuador, Galapagos-saaret sekä Costa Rica. Avainsanoja: onni, ilo, rauha, palo, matkanteko, unelmointi, ikävä, suvaitsevaisuus, aurinko, hiekka, meri, luonto, sade, hiki, sininen taivas, uskallus, ystävyys, rohkeus, korianteri, lime, kookosmaito, mahdollisuus, todellisuus, tietous, toteutus, laiskuus, energia, kosketus, kikatus, jano, nälkä, nautinto"

Espan lavan kulttuurikahvila Köket on avannut ovensa 11.4. ja on toiminnassa vain kuukauden ajan, joten jos mielii mennä paikalle niin se kannattaa tehdä pian! Avoinna joka päivä 9.5. 2013 asti.

Ei kommentteja: