6.6.2013

Piknikhaaveita

Kesä alkoi, kertaheitolla. Hämmentyneenä vallitsevista olosuhteista tajusin viime viikolla kaivaa kesävaatteet ja piknikviltin esiin, ja lähteä ulos. Vastahan sitä oli vielä lunta maassa.
Mikäs sen mukavampaa kuin istua puistossa, lukea hyvää kirjaa, selailla lehtiä, piirtää...


... ja haaveilla, että "tänä kesänä kyllä pidetään sellainen iso ja hieno piknik, paljon ruokaa ja nätti kattaus ja --". Sellainen sisustuslehtipiknik tai iltapäiväkahvikattaus, täsmälleen kuin näissä kuvissa, jotka ilmestyivät Koti & Keittiö -lehdessä viime kesänä (6-7/2012).

Oih. Somaa! Ja toteutettavissa olevaa. Kankaita, vilttejä, tyynyjä ja muita löytyy jo kotoa. Takapihalle voisi viedä oikeitakin astioita, mutta puistoon voisi hankkia piknik-astioita. Kertakäyttöastiat ovat toki käteviä, mutta itseäni vähän ahdistavat ne täyteen sullotut roskikset, joita puistojen laidoilla aina näkee. Jos järjestään näinkin suunnitelmallisen piknikin, olisiko kuitenkaan kovin iso juttu rahdata mukanaan muutamia kevyitä astioita, joita voisi käyttää uudestaan?

Kävin Claes Ohlssonilla ja näin siellä ihania piknikastioita. Mahtavan värisiä!!! Ja mallisia. Varsinkin jättimäinen pillimuki!! Kylmälaukku on upea, mintunvihreällä pohjalla pinkkejä ruusuja --- en kestä!!! Ja tietty samaan sarjaan saa sopivia servettejäkin.
Ja radio. Puistossa saa soittaa musaa, jos soittaa hyvää musaa. Kukkaradiosta!!!
Voi Clasu että oot ihana. Kuvat on  Claes Ohlssonin nettikaupasta.

Jos saan aikaiseksi järjestää piknikin, lupaan raportoida asiasta :)

Ei kommentteja: