19.7.2013

Oh you pretty things

Eilen purkkeja  ja tänään parit kirppislöydöt....

On varmasti tullut selväksi, että tämän kesän höpsähtämisjuttu numero 1 on kukkaset kaikissa muodoissaan... melkein alkaa jo hävettää... no parempi överit kuin vajarit?

 Nämä ovat lasinalustoja, tosin tuo pienempi on jo vanha ja ollut käytössäni pidempään. Löysin sille kaveriksi tuollaisen isomman alustavan, johon mahtuu useampi lasi tai vaikkapa kannukin. Päältä tuo alusta on jonkinlaista ohutta materiaalia, olisiko alumiinia ja sen pohjalla on korkkia, joten nämä pysyvät tosi hyvin paikoillaan ja suojaavat pöytämateriaaleja. Ja ovat nättejä. Pieni maksoi joskus 0,20€ (hintalappu oli vielä jäänyt pohjaan :D ) ja isompi euron luokkaa, molemmat Fidalta.

 Ruusulautanen on hieman huonossa kunnossa, mutta ajattelin sen sopivan johonkin somaan kattaukseen. Piparireunaiset vaaleanpunaiset lautaset (2kpl) olen ostanut joskus paljon aiemmin, viime vuonna muistaakseni. Nämäkin ovat Fidalta ja tyyliin euron kappale.

 En yleensä anna itseni ostaa mitään koriste-esineitä kirppiksiltä, mutta tämä linnunmuotoinen kynttilänjalka oli vaan jotenkin niin kiehtova, että halusin sen. Jalassa lukee made in Portugal, jonkinlainen matkamuisto siis tämäkin. Ei kustantanut euroa enempää.

Ja lopuksi ei-kirppislöytö kirppislöytöjen joukossa. Alkukesästä fiilistelin Clas Ohlssonin piknik-tuotteita ja kun kylmälaukkua ei ollutkaan juuri silloin saatavilla, kun olin ajatellut sen hankkia, päädyin vain halpaan piknik-kassiin. Parin euron jättimäinen kassi onkin ollut loistava piknikeillä, puistossa, saunakassina ja viedessäni pulloja kauppaan. Kesän jälkeen sen voi laittaa varastoimaan vaikkapa kesävaatteita.

1 kommentti:

Akissfromthepast kirjoitti...

överit on parasta :)