27.7.2013

Retriitissä

Vietin viime viikolla muutamia päiviä "yksinäisyyden ja hiljaisuuden retriitissä". Tosiasiassa olin vanhempien luona maalla, mutta erityistä oli se, että sain koko talon omaan käyttööni vanhempieni ollessa reissussa. Puitteet olivat siis vanhat ja tutut, ainoat velvoitteet olivat pitää huolta kissasta ja koirasta ja katsoa että pirtti pysyy pystyssä. Jääkaapissa oli ruokaa ja autossa bensaa, saunapuut sentään kannoin itse liiteristä.

Nautin siis hiljaisuudesta ja omasta seurastani, piirtelin, maalasin, tein ruokaa, lämmitin saunaa, kuuntelin radiota, kävin kirppiksillä ja ajelin vähän autolla ympäri kotiseutuja. Yksinäisyyteni ei ollu täysin totaalista, mutta netistä ja somesta pidin kyllä antaumuksellista lomaa.
Ensimmäisessä kuvassa olevan tekstileikkeen olen leikannut jostain mallistoesitteestä, mutta mielestäni se on erittäin oivallinen ja kuvaa täydellisesti omia tarpeitani. Rakastan kaupunkielämää, mutta joskus tekee hyvää vain jumittaa omissa oloissaan maalla. Saa vähän perspektiiviä omille ajatuksille ja elämänmenolle ja sitten taas jaksaa innostua ja inspiroitua arkielämästä ja kaupungin hektisyydestä ihan eri tavalla.

2 kommenttia:

Maukku kirjoitti...

maalla on kyllä rentouttavaa ja aikaa omille ajatuksilleen. mitäs taiteilit?

ALL TALK NO SENSE

blandad. kirjoitti...

Piirreltyä tuli, vähän vesiväriteltyä, maalattua kangasta... ei nyt kyllä mitään parhainta jälkeen ever :/