19.12.2013

Kissa kuusen alla, paketteja vartioi

Julistin eilen Facebookissani:
 "aaaa-aaa-aaaaaaaaa..... joulukoristeet on edelleen vintillä, joulukortit postittamatta, lahjat ostamatta, kurssitehtävät rästissä, Anja Snellmanin "Pääoma" tuottaa kirjastolle jo pääomaa eli sekin on myöhässä... tulis jo joulu ja loma!!!"

 Aktivoiduin, ja eilen illalla Pääoma oli takaisin kirjastossa, koristeet haettu vintiltä ja osittain aseteltu paikoilleen, suurin osa lahjoista hankittuna ja paketeissaan. Tänään vein joulukortit (ne vaivaiset 7kpl) postiin ja hankin pari lahjaa lisää. Kurssitehtäviä pitää vielä tehdä, mutta nekin edistyvät...
Joka tapauksessa melkein unohdin, että olin hankkinut jo pari lahjaa ennen eilistä. Klikkailin itseni Polkka Jamin nettinkauppaan sunnuntaina ja lahjukset tupsahtivat postiluukusta jo tiistaina.


Paketeissa on ihan samanlainen sisältö, mutta ne menevät eri henkilöille. Lahjat oli paketoitu jo valmiiksi, mikä olikin aivan ihanaa palvelua, varsinkin kun lahjapaperikin on noin söpöä (paketoinnin sai halutessaan). Kissakorttejakin hankin pari, toinen pakettia varten ja toinen tietysti itselle, hihih. Tykkäsin ihan todella paljon tuosta postikuoren alalaidassa kirmaavasta oravasta (leima!).

Paketteja ihastellessani jäin harmittelemaan ainoastaan sitä, että tilasin Polkka Jamilta vain pari lahjaa. Toivottavasti lahjojen saajat tulevat olemaan näistä yhtä innoissaan, kuin itse olen!

P.s. Olen sankaritar, en tilannut mitään muuta itselleni, kuin ainoastaan tuon toisen kortin - teki kyllä todella tiukkaa! Itselleni keksisin vaikka sata lahjaa! :D

Ei kommentteja: