27.4.2014

Lauantaina

Lauantaina kävin pyörähtämässä Kierrätystehdas-tapahtumassa. On ollut hauska nähdä, miten tapahtuma on muuttanut muotoaan vuosien varrella ja siitä on tullut tällainen mukava kevättapahtuma. Sain vihdoin roudattua vanhat paristot ja rikkoutuneen lampun kierrätyspisteeseen. Lisäksi vein kassillisen tavaraa ilmaistorille, otin vastineeksi pari ruotsinkielistä kuvakirjaa kasveista.Vintagemyyjien kojuissa oli aika herkullisia juttuja

Bloggaajakirppikselle oli pitkä jono, emmekä jaksaneet jonottaa.

 Tyylikäs seuralaiseni tutki seuraavan kohteemme koordinaatteja.Butiikkiosastolla oli mukavan pitkälle vietyä, kaupallisia kierrätys/ekomallistoja, mm. Saana ja Olli. En muista oliko tätä jo viime vuonna, mutta joka tapauksessa hyvä ja kaivattu lisä "kaiken kansan tapahtumaan". Tässä vaiheessa meillä oli jo vähän kiire eteenpäin, mutta ehdin pysähtyä Second changen osastolle hiplailemaan mekkoja. Perinteinen, painettu printtikuvio tuntui taas pitkästä aikaa tosi raikkaalta ja ihanalta. Viime kesän "Sunday brunch" kuosi oli erityisesti mieleeni, tykkäsin kovasti. 

Kaapelilta suuntasimme Kaksi Två:n lopettajaismyyjäisiin Tarkk'ampujankadulle. Paljon kaikenlaista kivaa siellä oli tarjolla ja harkitsin kovasti yhtä kaulakorua, mutta piheys iski.


... ja sen jälkeen nautittiin kahvikupposet Johanneksen kirkkoa vastapäätä olevan hauskan kaupan terassilla. Ja sitten nokka kohti kotia, myöhäiselle kotilounaalle.

Ei kommentteja: