14.4.2014

Sometimes everything happens at once

Tunnelmia menneeltä viikolta, kuvia puhelimen kätköistä...

Taisin mainitakin tekeväni nyt opintoihini liittyvää projektityötä ja työskentelen aina välillä tällaisessa ympäristössä. Työergonomia ei ole mitä mukavin, mutta muuten paikka on erittäin viihtyisä!

 Käsinkirjottu koristetyyny - so pretty!

 
 Etäpäivänä taas työskentelen kotona ja yhtenä päivänä sain idean kokeilla eräänlaista "terveyspizzaa". Monenlaisia terveellisemmän pizzan reseptejä olen tutkaillut netistä uteliaan kiinnostuneesti, mutta tämän kehitin ihan fiilispohjalta omasta päästäni. Pohjassa on 7-viljan pähkinäist mysliä (ei makeaa), porkkanaraastetta, jugurttia, kananmunaa, raejuustoa, hitusen jauhoja ja kohotuksen tein ruokasoodan puutteessa leivinjauheella. Täytteeksi laitoin suippopaprikaa, kesäkurpitsaa, tomaattipyrettä, aurinkokuivattuja tomaatteja (liemessä) sekä vähän mozzarellaa ja pestoa. Lopputulos oli aivan törkeän hyvä!!! 

Perjantaina olin Aussie Blog Awardseissa ystäväni Lauran avecina.  Tykkäsin Kellohallin tunnelmasta ja kemuissa tarjoiltu ruoka oli myös todella hyvää!!!


Kemuissa oli odotetusti paljon blogeista tuttuja kasvoja ja aika iloinen meininki.


 Lauantaina pääsin ihastelemaan Helsinkiä tästä perspektiivistä. Tykkään Merihaasta, mielestäni sitä parjataan ihan turhaan. Merihaka on jotenkin hyvällä tavalla utopistinen ja "suurkaupunkimainen" ja luo hyvän kontrastin vastarannalla sijaitsevalla Kruununhaalle.


Vallilassa ihaninta taas ovat värikkäät talot ja oma tunnelmansa.

 Hakaniemi ilta-auringossa.

Lauantai-illan ohjelmistossa oli teatteria, kukat hankin näyttelijäystävälle. Omat huonot puolensa kyseissä ammatissa kyllä on, mutta säännöllinen kukkien saaminen ei taida kuulua niihin? Itse haluan kunnostautua kukkien antamisessa, sillä se on ele, josta tulee itsekin hyvälle tuulelle.

Sunnuntaina hengailua maailman parhaassa paikassa eli omassa kodissa. Kohti uutta viikkoa siis!

Ei kommentteja: