26.8.2014

It's like that and that's the way it is

Blogi on ollut tahattomalla tauolla elokuussa. Yhdeksi syyksi voisin nimetä muut puuhat, suurin syy taitaa kuitenkin olla ilmeisesti viimeisiään vetelevä läppärini, joka tätä nykyä tuntuu ylikuormittuvan todella herkästi. Uuden (tai vähän käytetyn) koneen hankkiminen on ajatuksissa, mutta en tiedä koska siitä tulee varsinaisesti ajankohtaista. Tässä kun olisi kaikkea menoerää tulossa, kuten sähkölaskua ja kotivakuutusta...
Olen yrittänyt bloggailla Bloggerin mobiilisovelluksen avulla, mutta tämä kyllä on varsin huono. Monta tekstiä jäänyt luonnosvaiheeseen, koska en jaksa taistella kuvien asettelun kera.
Lähestyvä syyskuu tuo tullessaan ahkeraa asunnonetsintää tai muuten asumme lokakuussa putkiremontin keskellä... oikeastaan olen ollut aika surullinen lähestyvän muuton vuoksi, koska tämä asunto on osoittautunut varsinaiseksi helmeksi - vioistaan huolimatta. No, sellaista se on elämä, eiköhän joku uusi asunto meillekin jostain löydy, vaikka sitten kiviä ja kantoja nostelemalla.
Takana on mukava kesä, kivoja muistoja ja ainakin vielä vähän aikaa rusketusta iholla. Yritän ajatella hyviä ja voimaannuttavia asioita, jotta jaksam puurtaa eteenpäin, asioilla kun on tapana järjestyä kun vain itse jaksaa järjestää!

Ei kommentteja: