8.10.2014

Jotain uutta jonnekin

Sain elokuussa ystäviltäni synttärilahjaksi lahjakortin Marimekkoon, joten piristin itseäni hieman jo fiilistelemällä mihin voisin tuon lahjakortin käyttää. Summa on aika kattava ja tarvittaessa vähän voi laittaa itsekin lisää. Juttu on vaan siinä, että tämän muutto- ja pakkaamishässäkän myötä tuntuu että omistan ihan valtavasti astioita, verhoja, kankaita... en varsinaisesti tarvitsisi mitään uutta kodintavaraa ja voi olla että joudumme muuttamaan tiiviimpiin neliöihinkin... mutta kuitenkin Marimekon tuotteista juuri kodintavarat kiehtovat eniten.

 Oiva-kannu Siirtolapuutarha-kuosilla olisi todella kiva ja olisi kovasti minun näköiseni. Kimpassa-mukeja ihastelin jo keväällä, nekin ovat todella kivat. Siirtolapuutarha-astioita minulla on jo muutamia, joten voisin myös kerätä sarjan osia lisää.

Kukkuluuruu-kuosia ja tavaroita taisin fiilistellä jo aiemmin, ja pidän niistä yhä enemmän. Tyynynpäällinen oli nettikaupasta jo loppu, höh! Sarjan astiat olisivat myös kivoja, ja peltipurkki tietysti. Keittiöpyyhkeet olisivat käytännölliset, vaan raaskiiko niitä sitten käyttää, se onkin toinen juttu.

Marimekon kankaiden metrihinta on sen verran tyyris, että verhojen hankkiminen tuntuu jo sijoitukselta. Toteemipaalu tai Kukkuluuruu olisi kivaa kankaanakin, Kimpassa-kuosi toimisi yhtä lailla verhonakin. Värikkäästä Siirtolapuutarha-verhosta olen taas haaveillut jo pidempään, joten nyt voisi olla hyvä tilaisuus toteuttaa haave.

No, onneksi päätöstä ei tarvitse tehdä vielä ja voin lopulta hankkia jotain ihan muutakin. Olen vannottanut itselleni, että käytän lahjakortin vasta sitten, kun uusi koti on löytynyt. Sitä odotellessa.

Ei kommentteja: