23.7.2015

Raindrops + Sunshowers

Blogissa on ollut hiljaisempaa näin heinäkuussa. Olen päässyt jonkinlaiseen lomatunnelmaan, vaikka juuri tällä viikolla totesin ystävälleni viettäneeni kesää 2015 lähinnä Töölössä. Alkukesästä tuskailin, että mitäköhän tästäkin kesästä tulee, kun budjetti lähenteli miinusta, eikä ollut yhtään mitään suunnitelmia. Lopulta aika onkin mennyt aika mukavasti.
Viime kesänä stressasin lähestyvää putkiremppaa ja tulevaa muuttoa. Tykkäsin kovastikin asua Vallilassa, mutta olen nauttinut vielä enemmän nykyisen kodin sijainnista. Olen löytänyt itsestäni jonkunasteisen töölööööläisen, on ihan huippua että kotoa on lyhyt matka niin keskustaan kuin puistoihin ja meren äärelle. Jos lenkkeilee kohti Seurasaarta, pääsee lähes metsäpolkufiilikseen. Puistoissa on upeita kukkaistutuksia ja ne ovat todella rauhallisia. Tykkään myös kävellä kaduilla ja katsella kauniita vanhoja taloja. Varmaan isoin juttu on kuitenkin, että tykkään tästä nykyisestä kodista ihan todella paljon.

 Olen nähnyt parin viime viikon aikana paljon ystäviä, viettänyt aikaa ulkona, hengaillut. Oman tekemisen kannalta kesä on ollut varsin luovaa aikaa. Olen piirtänyt ja tehnyt käsitöitä, siinä lomassa kuunnellut äänikirjoja laidasta laitaan. Olen hoitanut viherkasvejani ja iloinnut kun ne tuntuvat kasvavan ihan silmissä.

 Kukkia ja kasveja olen kuvannut puhelimella lähes päivittäin. Kotona kukkivat pelargonit, mutta leikkokukkia en ole ostanut kertaakaan. On paljon siistimpää ihastella kukkia ulkona, luonnossa kasvaneina tai sinne istutettuina.

Olen kirppistellyt ja tehnyt hyviä löytöjä, leiponut, ihastellut ystävien vastasyntyneitä vauvoja ja ollut vähän lapsenvahtinakin. Kissojani olen halaillut ja rutistellut päivittäin ja ystävien koirien kanssa olen hengaillut myös. Istunut puistoissa, kävellyt kaupungilla, syönyt jäätelöitä ja juonut halpoja kahvikupillisia. Viileästä kesästä huolimatta olen ollut ihan todella paljon ulkona. Kesämekot ovat jääneet vähälle käytölle, mutta nautin siitä kun tarkenee ilman takkia eikä kesäkengissäkään ole sukkia. 

Elokuussa on tiedossa kivoja juttuja, mutta jo tässä vaiheessa näyttää siltä, että tästä on tulossa ihan hyvä kesä kokonaisuudessaan. 

 

Ei kommentteja: