20.11.2015

Ruusumummon ryijy ja kukkokuppi

Isänpäiväviikonloppuna kävin siis lyhyellä visiitillä vanhempien luona, samalla vietettiin veljenpojan synttäreitäkin. Onneksi ehdin käydä silloin paikallisella kirppiksellä ja joitain sieltä tehtyä löytöjä esittelinkin jo aiemmin. Tässä muutama hauska juttu, joita en hankkinut, mutta joista tykkäsin.

Ruusukuvioinen pieni ryijy/seinävaate puhutteli kyllä sisäistä ruusumummoani kovastikin, mutta tässä oli mielestäni aika korkea hinta (ehkä 20€?) ja kunnoltaan se oli myös vähän nuhjuinen. Venäläisestä kukkokupista ja lautasesta pyydettiin 12€, ei nyt sinällään paha hinta, koska kunto oli hyvä ja kuviot tosi hauskat. Totesin kuitenkin, että en tarvitse. Pieni korulipas oli nätti, mutta tästäkin pyydettiin mielestäni vähän turhan paljon. Kukkakuvioinen emalilautanen oli hauska myös, mutta sekin taisi olla aika kallis. 

Hauskoiltahan nämä vieläkin näyttävät, mutta eipä nyt sinällään harmita, että jäivät hankkimatta. Joskus on hauskaa ihan vain fiilistellä ja ihmetellä erilaisia juttuja!

3 kommenttia:

Akissfromthepast kirjoitti...

Ovat kyllä nättejä mutta melkoisen hintavia, olisi itselläkin jäänyt hyllyyn.. Mutta oikein sointuva nelikko noin muuten :)

blandad. kirjoitti...

akissfromthepast: Mua ihan hivenen kaivelee tuo ruusuryijy, olisin sen voinut hankkia jos ei olis ollut niin hintava! Ei sillä etten arvostaisi ryijyntekijän työtä, mutta tämä oli pieni ja tosiaan ei enää parhaassa kunnossakaan.

Mulla on välillä tapana värikoordinoida asioita huomaamatta, saatan esim. ostaa kaupasta pakkauksia, jotka sointuvat väreiltään yhteen. Mutta se on aina hauskaa huomata jälkeenpäin, että aivot ovat taas tehneet tätä vähän niinkuin huomaamatta.

Akissfromthepast kirjoitti...

Joo, sulla on värit hyvin hanskassa!
hmm. Sanoisin että älä huoli, löydät takuulla jostain kivan ruusuryijyn. Mäkin pidän silmät auki jos sattuu jossain olemaan vastaavaa :)