29.12.2015

Ruusut, Aarikat ja tsekkiläiset lautaset

Muutamia pieniä kirppislöytöjä vielä joulukuulta:

Ruusukorvikset sopivat kaltaiselleni ruusumummolle, kuin nenä päähän. Maksoin noista 0,50€. Toiset korvikset ovat taas Aarikan. Meillä on ystävien kanssa ollut vitsi kulttuuritädistä, jolla on graafinen hiustyyli, suoralinjaiset väljät vaatteet ja yksi suuri, tyyliltään abstrakti Aarikka-korvis. Nämä Aarikat ovat vähän neutraalimmat, mutta tykkään erilaisista pyörylä- ja pallo- ja retrokorviksista, joten nämä ovat olivat aika luonteva valinta, kun tulivat vastaan parin euron hintaan. Niissä on vähän tummentumaa, mutta ei se niin haittaa. Kirppiskorviksista desinfioin aina koukut tai tapit desinfiointiaineella. Aarikka-korvisten koukut taitavat olla ainakin hopeoidut tai sitten sen verran parempaa matskua, koska satuin vahingossa nukkumaan niiden kanssa yhden yön. Normaalisti rihkamakorvikset alkavat aina viimeistään iltasella tuntua vähän korvalehdissä, mutta nuo olivat niin huomaamattomat, että vain unohdin ne korviini. 
Sain viimeinkin yhden Ivana Helsingin suunnittelema Vitalis-purkin käytetty loppuun, tuollainen litteä pieni rasia on just hyvä säilytysrasia pienille korviksille!

Hauskat sinikuvioidut lautaset ovat tsekkiläistä tuontantoa. Pieni maksoi 0,20€ ja isompi 0,50€. Tykkään tosi paljon noista kuvioista ja nämä sopivat hyvin muihin sinisävyisiin mummoastioihini. Kooltaan nämä ovat sellaista kahvikuppimallia, harmi kuin ei settiin sopivaa kuppia ollut saatavilla.

2015 on ollut kyllä aika mahtava kirppisvuosi, olen tehnyt ihan superlöytöjä, joita käytän koko ajan! Ja jos kaikki eivät olekaan koko ajan käytössä, ovat ne muuten vaan aika ihania.Ei kommentteja: