7.3.2016

Flu

Juuri kun pääsin kehuskelemasta "Mä en ole ollut kipeänä sitten viime kevään siitepölykauden!" iski jokin ärsyttävällä tavalla epämääräinen flunssa. Tai ehkä vilustutin itseni viikko takaperin? En tiedä, mutta keskiviikosta lähtien olotila on ollut vähän apea ja tukkoinen, kurkku kipeä ja lihaksia kolottaa. Perjantaina tavattiin opiskelukavereiden kanssa, ja tsemppasin itseni särkkäreiden voimalla tapaamista varten - kyllä muuten kannatti, oli ihan todella hauskaa! Lauantaina olo oli ihan ok, väsytti toki, mutta ajattelin sen johtuvan osittain myös juomastani punaviinistä. Olin niin turhautunut sisällä kököttämiseen ja hissutteluun, että lähdin illalla varovaiselle lenkille. Tänään heräsin ja ymmärsin, että se oli ollut virhe, olo oli taas huonompi. Sairastaminen on varsin tylsää, varsinkin kun on koko ajan sellainen olo, ettei jaksa mitään - paitsi lukea ja surffailla netissä.
Nyt laiskottaa, lainasin hieman Insta-sisältöä tänne bloginkin puolelle. Olen pidempään etsinyt uutta varjostin tuohon Pentikin lampunjalkaan, kun edellinen kirjaimellisesti hajosi käsiin tipahdettuaan muutaman kerran lattialle. Tuo punainen kuvioitu tuli vastaan kirppiksellä vaivaisen euron hintaan. Ajattelin ensin, että maalaan sen valkoiseksi tai harmaaksi, mutta kotona totesin, että tuo punainen sopii tänne täydellisesti juuri sellaisenaan. Tässäpä juuri sitä sattumanvaraisuutta, josta mainitsin taannoisessa kotipostauksessa.


Huonekasvit kiinnostavat taas tähän aikaan vuodesta ja tuijottelen kukkakauppojen ikkunoita hieman sillä silmällä. Runebergin kukan ikkunoissa on muuten aika mahtavia esillepanoja aina vuodenaikaan liittyen, kannattaa huomioida jos satutte liikkumaan täälläpäin.

En yleensä postaile kirjojen kuvia someen, jos en ole lukenut niitä kokonaan, mutta tämä Orhan Pamukin Viattomuuden museo on ollut todella kiinnostavaa luettavaa, vaikka olen vasta sivulla 116.

Kohti uutta viikkoa, toivottavasti tämä flunssa menisi jo pian ohi!

Ei kommentteja: