30.3.2016

Paris Please by Lovisa Burfitt

Ystävä vinkkasi Hemtexin ja kuvittaja Lovisa Burfittin tekemästä yhteistyömallistosta, josta hän ajatteli minun tykkäävän. Ja kyllä, minä tykkään. Lovisa Burfittin kuvitukset ovat monelle jo varmasti tuttuja ja Rörstandin kanssa tehtyä Mademoiselle Oiseau -astiamallistoa olen täällä ehtinyt hehkuttaa jo aiemmin moneen otteeseen - itseasiassa juon juuri nytkin kahvia yhdestä sarjan mukista. Pariisissa asuva ja työskentelevä Burfitt on inspiroitunut kotikaupunkinsa kauneudesta, dekadenssistä ja eksentrisyydestä, mutta myös ateljeetyöskenlystä ja käsityöläisyydestä, joka Haute Couturen pääkaupungissa onkin edelleen läsnä. Tuloksena on Burfittille tunnusomaisilla tyylillä kuvitettu sarja, joka sisältää sisustustuotteita varsin monipuolisesti. Valikoimasta löytyy niin astioita, erilaisia säilytysastioita, sisustustekstiilejä ja vuodevaatteita, valaisin, julisteita kuin servettejä ja jopa tiskirätti - monessa eri hintaluokassa siis. Mallistokuvatkin ovat varsin herkullisia:

Tuotevalikoimasta on vaikeaa valita yhtä lempparia, moni juttu on aika kiva ja hinnatkin sen verran kohtuullisia, että jonkun hankintaa voisi harkita. Pöytäliinasta tykkään kovastikin, ehkä juuri siksi että siinä yhdistyy monta eri piirrosta.
Toisaalta malliston astiat sopisivat kauniisti Mlle Oiseau-astioihini. 

 Tarjotin olisi käytännöllinen ratkaisu, tosin entisiäkin pitäisi ehtiä käyttämään.Ihana yhteistyömallisto kaikenkaikkiaan ja tässähän on samaa henkeä kuin Stockan tämän kevään Pariisi-teemassa, myös kuvallisesti. 

Lovisa Burfitt as herself. Burfitt töihin voi tutustua täällä.

Kaikki kuvat Hemtex, mallisto kokonaisuudessaan täällä ja se on saatavilla jo nyt.

Ei kommentteja: