2.3.2016

Pastellit, neonit ja graafinen mustavalko

Maaliskuu! Kevät! 
Aika mieletöntä, että talven selkä on jo ihan oikeasti taitettu ja nyt mennään kovaa vauhtia kohti kevättä - ja kesää! Valon määrä lisääntyy päivä päivältä. Kevätmallistoja alkaa putkahdella kauppoihin, kotiin haluaisi jotain raikasta ja vihreää. Tähän aikaan vuodesta huomaan fiilisteleväni usein kalpeita pastellisävyjä ja niiden vastapainona taas huumaavan kirkkaita neonsävyjä. Tänä vuonna väri-ilottelun vastapainona kiinnostaa myös mustavalkoisuus ja graafiset kuosit.

Marimekon kevätmallistoa Beamin ikkunassa bongattuna. Tuo mustavalkoinen printtikuosinen laukku nahkasomistein ja vetoketjuin on i-ha-na, mutta jää vain haavetasolle reilun kolmensadan hinnallaan. Mutta tykkään tykkään tykkään! Pyöreämuotoinen musta nahkaveska on muuten myös Marimekon, kuten vasemmalta pilkottava nilkkurin. 

Stockmannin naistenvaateosaston esillepanoa parin viikon takaa. Tässä yhdistyy nyt hempeät sävyt, valkoisen raikkaus ja graafiset printit mustan kanssa todella kivasti.


Facebookin päiväkohtaisissa muistoissani oli tässä taannoin fiilistelyni parin vuoden takaa neonpinkkiä kynsilakkaa kohtaan. Tästä innostuneena hankin eräällä kauppareissulla uuden pullollisen, neonkynsilakat kun tuntuvat kuivuvan tavissävyjä nopeammin puteleihinsa. Sävy on nimeltään pink mania ja hintaa ehkä 2,50€. Laatukin on ihan jees ja tärkeintä toki ihanasti hohtava räikeä väri!

Ehkä se on tämän vuodenajan kova ja kirkas valo, joka saa kaipaamaan voimakkaita sävyeroja?

Ei kommentteja: