17.4.2016

Oh it's sunday again

Sunnuntai, miten nyt voi olla jo taas sunnuntai? Olen ollut hieman kiireinen parin viime viikon ajan, on tullut myös tervehenkisesti ulkoiltua sen verran runsaasti, että iltaisin olen ollut aika poikki. Siinähän sitä sitten taas havahtuu ajatukseen, että on tosiaan taas kerran sunnuntai ja huhtikuukin on heilahtanut jo yli puolen välin.
Tässä jotain puhelinkuvapoimintoja viime viikkojen lokaatioista...

Aurinko on paistanut superkirkkaasti, mutta luonto näyttää vielä aika karulta. Olenkin enimmäkseen tuijotellut taloja, bongaillut graffiteja ja kulkenut uusia reittejä. Ihan piristävää vaihtelua.

Viime viikon lauantaina poikkesin Kevätmessuilla. Ystävä oli saanut sinne pari lippua, joten suuntasimme Messukeskukseen Hullujen päivien ja lounaan jälkeen hieman ihmettelemään tarjontaa. Sinällään nämä messut ovat hauska kuriositeetti itselle, koska näin kerrostaloasujana kasvienhoito rajoittuu lähinnä muutamiin huonekasveihin. Kukkaloistoahan oli ihanaa fiilistellä, näytteille rakennetut puutarhamiljööt ja kukkaloisto olivat kivaa katseltavaa. Tykkäsin myös noista pienistä "pihakeitaista", niiden tyyppistä inspiraatiomatskua olisi saanut messuilla olla enemmänkin tarjolla.


Toisella ystävällä oli taas pari ihanaa koiraa hoidossa muutaman päivien ajan, kävimme torstaina yhdessä koiralenkillä. Kaksi nuorta uroslabbista olivat oikein mukavaa lenkkiseuraa, vaikka hetkittäin vetivätkin aika lailla. Torstaina tein oman kävelyennätykseni, askelmittari näytti päivän päätteeksi 25 kilometrin ansiokasta reippailua. Olin illalla ihan pirteänä kotosalla, mutta pari seuraavaa päivää kyllä aika väsynyt. Tänään aionkin kaikessa rauhassa levätä kotona.

Taidetarvikeliike Tuubissa (Lönnrotinkatu) on muuten alennuksessa erä Promarkerin tusseja (1,90€/kpl). Kävin siellä eilen varta vasten tonkimassa, enemmänkin olisin voinut ostaa jos budjetti ei olisi loppunut kesken. Itse tykkään noista Promarkereista, hyvä laatu ja paljon sävyvalikoimaa. Valkkasin muutamia ihonsävyiksi sopivia, punasävyjä, yhden hyvän tummasinisen ja voimakkaan keltaisen. Pari tusseista on vesiliukoisia Aquamarkereita, jännä päästä kokeilemaan millaista jälkeä niillä saa aikaan.  Kuvassa on myös uusi, pieni luonnoskirja Tigerista, jonka kannen koristelin kukkasilla. Hankin Sokoksen 3+1 päiviltä kalenterin tälle vuodelle (maaliskuun lopussa!!!), koska se oli jollain superalennuksella vain 5€. En ole kalenteri-ihminen, mutta totesin että voisi olla hyvä kirjoittaa tärkeitä juttuja ylös ja päiväkirjatyyppinen kalenteri toimittaa myös muistikirjan virkaa. 
 
Juon harvoin teetä, mutta viikko sitten teki mieli stailata joku kiva teeasetelma. Tuo peltitarjotin on arkikäytössä, milloin kynttiläalusena ja milloin ihan tarjottimena, mutta aina välillä havahdun ihastelemaan sen ihania kukkia. Tämä taitaa olla jokin sellainen kylkiäinen, jonka on saanut kun on ostanut tiettyjä teepakkauksia? Jotenkin tällainen mielikuva minulla on, itse olen hankkinut tuon joskus kirpputorilta. Teekupponen asetteineen on Habitatin Consetta-sarjaa, joka on muuten edelleenkin ihan törkeän magee. Tee taisi olla Clipperin Detox-teetä, ihanan pinkkiä ja terveellistä, varsinkin jos sitä muistaisi juoda päivittäin, eikä vain silloin tällöin.
Mutta nyt jatkan sunnuntaichillailuani, mukavaa sunnuntaina jatkoa ja alkavaa viikkoa!
 

Ei kommentteja: