16.9.2016

Syyskuista kirppisonnea

Syyskuu on ollut tähän asti lämmin ja aurinkoinen, mutta tänään sain inspiraation siivota vaatekaapin  ja kesävaatteet, -kengät ja -laukut lähtivät siististi pakattuina varastoon. Vähitellen täytyy alkaa orientua syyspukeutumista kohti, vaikka tällainen välikausi on oikeastaan aika kiva. Vaatekaappiin on muutenkin ilmestynyt uusia asioita niin kirppikseltä kuin nettikauppojen loppualeistakin. Osa on myös lähtenyt kiertoon ja kirppikselle, tuntuu ainakin hetkellisesti siltä että vaatekaapissa on ihanan väljää.
Kirppisonni on taas ollut myötä ja olen tehnyt viime viikkoina superlöytöjä! Tässä tulee nyt esittelyyn osa, katsotaan jos saisi osan kuvattua myöhemmin. Pari viikkoa sitten olin viikonloppureissulla vanhempieni luona ja kävin pitkästä aikaa paikallisella kirppiksellä. Aluksi valikoima tuntui surkealta, mutta vähitellen kasasin ostoskoriini mitä hienompia juttuja. 

Ohut "keinosilkkinen" maksimekko (3€), jonka kuosissa oli nättejä lintuja. Ensin ajattelin käyttää tätä vielä nyt syksyllä, mutta pakkasinkin sen odottamaan ensi kesää kun pohdin ehdin käyttämään muitakaan syysmekkoja niin kovin usein. Kirjava "hapsuponcho" maksoi ehkä euron, ajattelin käyttää sitä suurena huivina, jahka säät kylmenevät. Marimekon tummansininen trikoomekko mustilla ohuilla raidoilla on Samu-Jussi Kosken suunnittelema, ja siitä on jo ehtinyt muodostua lempparimekko. Se ehtii tätä menoa kulahtaa pahasti, mutta toisaalta onhan se myös osoitus siitä, että kannatti sijoittaa hieman korkealta tuntunut 15€ trikoomekkoon.

Egyptiläisestä nahkalaukusta maksoin euron, sekin on ollut jo ahkerassa käytössä, koska on todella kätevän kokoinen ja mallinen muutenkin. Inkkarihenkinen kaulakoru oli 0,15€ ja sopii loistavasti mustan puseron kaveriksi. Samalta reissulta poimin vielä lasten lorukirjan veljenpoikaa varten sekä paksut legginsit, jotka jätin vanhempieni luokse, siellä kun tuntuu aina olevan kylmä ja tarvetta mukaville housuille. Naapurikunnan kirppikseltä löytyi myös muutama kiva juttu, mutta niistä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja: